Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Epi-utvecklare C# .Net till SEB Kort Stockholm Epi-utvecklare C# .Net till SEB Kort Stockholm

Epi-utvecklare C# .Net till SEB Kort Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-12-08
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Nu söker vi dig som är .Net-webbutvecklare och vill skapa riktigt bra upplevelser för över 2 miljoner kunder på SEB i Stockholm.

Som .Net-utvecklare här blir du en del av ett tvärfunktionellt team där du dagligen är med och formar framtiden för våra kunder och co-brands som Eurocard och Spendwise. Just nu är vi i en intensiv och spännande period då vi bygger upp vårt interna webb-team vilket ger utrymme att forma, bidra och påverka. Hos oss får du möjlighet att utveckla och bidra både i teknik, arbetssätt och till en organisation som ständigt är i rörelse!

OM JOBBET

Som webbutvecklare inom C# .Net kommer du tillsammans med teamet utveckla våra digitala kanaler för SEB Kort, våra co-brands och samarbetspartners. Huvudansvaret omfattar publika webbplatser för varumärken såsom Eurocard och Spendwise. Du kommer involveras i daglig utveckling och drift men även lyfta blicken och jobba med nya initiativ samt förfina vårt arbetssätt. Tekniskt jobbar vi med Episerver CMS, C# .Net och MVC Razor. Teamet har ett helhetsansvar för lösningen så vi utvecklar även i JavaScript och andra frontendverktyg. Då lösningen har flertalet kopplingar har vi både API-lösningar och integrationer i våra miljöer.

VI ERBJUDER DIG

  • Möjligheten att lära och skapa värde för 2 miljoner av våra kunder
  • En rolig roll som utvecklare inom C# .Net MVC Razor
  • En organisation där förändring och utveckling står i centrum
  • Ett team med högt engagemang, glädje och gemenskap

DITT TEAM
Du kommer tillhöra teamet Open web som består av utvecklare, Tech lead, webbanalytiker, Growth marketers, produktägare, scrum master, CX-designer och redaktör. Vi jobbar agilt med två veckors sprintar och kommer börja jobba enligt SAFe inom kort. Förutom inom teamet så kommer du interagera med andra utvecklingsteam och affären.

Vi sitter på det nya kontoret i Arenastaden, Solna och jobbar både på plats och hemifrån utifrån teamets behov. Stämningen i teamet är varm, välkomnande och vi har alltid nära till skratt.

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen söker vi dig med stort intresse för webbutveckling och att skapa bra lösningar både för kund och oss själva. Det viktigaste är att du vill fortsätta lära dig och trivs med att dela med dig av kunskap. Här blir du en del av ett team där du bidrar både med tekniska lösningar och till vårt way of working.

Du har erfarenhet av webbutveckling med C# .Net och MVC Razor sedan tidigare. Det är positivt om du har god erfarenhet av Episerver eller annat CMS sedan innan och vill fortsätta utveckla på plattformen. Det är meriterande är om har erfarenhet av APIer, SQL och har kunskap om andra tekniker och ramverk som rör webbutveckling som Javascript, Typescript, Node.js, React, Angular och AngularJS.

Om du tycker detta är intressant välkomnar vi dig till oss med öppna armar!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!