ETL/BI-utvecklare till SEB i Stockholm

Nu söker SEB Kort i Stockholm en ETL/BI-utvecklare som vill vara med och skapa framtidens digitala betalningslösningar!

Hos SEB Kort får du som ETL/BI-utvecklare möjlighet att jobba med hela Data Warehouse-processen efter ditt intresse. Vår bransch är under ständig utveckling och idag erbjuder vi våra kunder många fler betallösningar än det traditionella kontokortet. Så här bidrar du till moderna digitala betalningslösningar för våra kunder genom att samla in, konsolidera och presentera information som möjliggör datadrivna insikter och underlag för strategiska analyser och beslut!

OM JOBBET

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och samarbetar med och ger ut kort för en rad kända varumärken, bland annat Eurocard samt ett 40-tal olika samarbetspartners. Som en del i vårt Data Warehouse-team jobbar du med data som används i hela organisationen och du hanterar stora datavolymer som ställer höga krav på säkerhet och prestanda. Dina arbetsuppgifter består av allt ifrån bearbetning av källdata och modellering till presentation och visualisering av data.

Detta innebär att du bland annat kommer:

Vi jobbar agilt enligt SAFe och ditt närmaste team består av Scrum Master, Produktägare, Lösningsarkitekt och fyra utvecklare samt andra affärsexperter. Vi är måna om att ha roligt på jobbet och värderar balans mellan arbetsliv och privatliv. Därför har vi ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan. Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. Här finns restauranger och ett toppmodernt företagsgym.