Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Frontend-utvecklare i Vue.js till ICA, Stockholm Frontend-utvecklare i Vue.js till ICA, Stockholm

Frontend-utvecklare i Vue.js till ICA, Stockholm

Arbetsgivare ICA
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-12-11
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel

Vill du utveckla en av Sveriges största webbplattformar? Vi välkomnar dig som Vue-frontend-utvecklare till ICA i Stockholm!

Som frontend-utvecklare hos oss på ICA får du arbeta med en av Sveriges största webbplattformar bland annat ica.se som har ca 5 miljoner unika besökare i veckan. Du välkomnas in i ett självbestämmande team i en organisation som ligger i teknisk framkant. Hos oss är beslutsvägarna snabba och du uppmuntras till att ta initiativ för att utvecklas och testa nya tekniker. Som utvecklare av våra lojalitetssidor jobbar du nära slutanvändarna som innebär snabb återkoppling på ditt arbeta och en uppmuntran att utvecklas och testa nya tekniker.

VI ERBJUDER DIG

Vi vill vara en attraktiv arbetsplats för alla och tror på att kunniga samt engagerade medarbetare är nyckeln till vår framgång. Hos oss finns många utvecklingsmöjligheter och vi har en ambition att vara en arbetsplats som stimulerar kreativitet och initiativ. På ICA utvecklas vi tillsammans! Hos oss erbjuds du:

  • Möjligheten att arbeta på ett välkänt och tryggt bolag med produkter som har 170 miljoner besök och närmare 500 miljoner sidvisningar per år
  • En lyhörd och inkluderande organisation med en vänlig och hjälpsam kultur som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand
  • Att bli en del av ett team som fokuserar på digitalisering där du erbjuds möjligheten att vara involverad i beslutsfattandet och kan påverka på riktigt

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Frontend-utvecklare kommer du arbeta med utveckling av funktionalitet för produkter på ICA.se, ICA-appen och självscanning. Dessa utgör några av Sveriges mest välbesökta sidor, det är avgörande att du ser design och funktion som viktigt för att skapa kvalitativa digitala tjänster. På ICA arbetar vi bland annat med JavaScript, HTML, CSS och Vue.js i frontend. Initialt kommer du involveras i utvecklingen av en sida för erbjudanden och för våra stammiskunder.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra området DigX som omfattar ca 40 personer uppdelade på fem tvärfunktionella och självbestämmande team. Ditt team består av andra utvecklare, Scrum Master, UX-designer och Produktägare. Du blir en del av en flexibel verksamhet med högt i tak.

ICA Sveriges moderna och härliga kontor med gym ligger i Solna, Stockholm. Du har möjlighet att arbeta remote delar av veckan.

MER OM DIG

För att trivas i rollen söker vi dig som har erfarenhet av frontend-utveckling i HTML, CSS, Javascript/Typescript och Vue.js. Det är positivt om du har erfarenhet av utveckling i .NET.


Som person tar du gärna initiativ och driver dessa framåt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av kunskap och erfarenhet till dina kollegor. Vidare är du engagerad och uppskattar att agera kreativt för att skapa produkter som förenklar vardagen för våra kunder.

ICA

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma. För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!