Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Fullstack-utvecklare .NET till SEB i Stockholm Fullstack-utvecklare .NET till SEB i Stockholm

Fullstack-utvecklare .NET till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-06-08
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Som Fullstack-utvecklare hos SEB kommer du in i en spännande tid med fokus på modernisering, ny teknik och molnlösningar i GCP!

Hos SEB i Stockholm välkomnas du in i en miljö där du som fullstack-utvecklare inom .NET och Angular är en viktig del i vår moderniseringsresa för att skapa moderna lösningar för företagslån. Teamet är i startgroparna för denna satsning och det finns stora möjligheter för dig att bidra med egna idéer och sätta din prägel på framtidens banktjänster.

OM JOBBET

Som fullstack-utvecklare inom .NET och Angular tillhör du det team som utvecklar SEB:s kreditapplikation för företagslån. Vi befinner oss i en fas där vi moderniserar den aktuella applikationen och går mot API:er och containerbaserad arkitektur. Våra nya API:er är byggda i .Net Core, Docker container och Elastic stack. Just nu utforskar vi molnlösningar med Google Cloud Platform, så här finns stora möjligheter att utvecklas inom området.

Vi erbjuder dig:

  • Att bli en del av en organisation där förändring och utveckling står i centrum
  • Möjligheten att vara drivande i en moderniseringsresa med fokus på API:er, Containerteknologi, Pipelines och molnlösningar
  • Ett självbestämmande team med ett genuint intresse för ny teknik och som gärna diskuterar nya lösningar tillsammans

Ditt team:
Du kommer att tillhöra ett team bestående av utvecklare, Tech Lead, testare, Scrum Master och Produktägare. Vi jobbar med par- och mobprogrammering och har en genuin nyfikenhet av att lära av varandra. Vi arbetar agilt enligt ramverket SAFe där varje sprint är 3 veckor lång. Här ingår även innovationssprintar med fokus på att utforska nya tekniker och arbetssätt.

Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. Här finns restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjlighet att delta i gruppträningspass varje vecka. Vi har ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

VEM ÄR DU?

I denna roll ges du möjlighet att påverka och driva ditt eget arbete. Därför ser vi gärna att du trivs med att ta ansvar och att ta egna initiativ. Du samarbetar och kommunicerar väl med andra för att tillsammans nå uppsatta mål.

Vi söker dig med erfarenhet av C#.NET, SQL och frontend-utveckling. Du är intresserad av att lära dig Angular om du inte har erfarenhet av detta sedan tidigare. Utöver detta är du intresserad av att lära dig nya saker och att utforska nya tekniker tillsammans med oss. Du kommunicerar på svenska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!