Fullstack-utvecklare .NET till SEB i Stockholm

Som Fullstack-utvecklare hos SEB kommer du in i en spännande tid med fokus på modernisering, ny teknik och molnlösningar i GCP!

Hos SEB i Stockholm välkomnas du in i en miljö där du som fullstack-utvecklare inom .NET och Angular är en viktig del i vår moderniseringsresa för att skapa moderna lösningar för företagslån. Teamet är i startgroparna för denna satsning och det finns stora möjligheter för dig att bidra med egna idéer och sätta din prägel på framtidens banktjänster.

OM JOBBET

Som fullstack-utvecklare inom .NET och Angular tillhör du det team som utvecklar SEB:s kreditapplikation för företagslån. Vi befinner oss i en fas där vi moderniserar den aktuella applikationen och går mot API:er och containerbaserad arkitektur. Våra nya API:er är byggda i .Net Core, Docker container och Elastic stack. Just nu utforskar vi molnlösningar med Google Cloud Platform, så här finns stora möjligheter att utvecklas inom området.

Vi erbjuder dig:

Ditt team:
Du kommer att tillhöra ett team bestående av utvecklare, Tech Lead, testare, Scrum Master och Produktägare. Vi jobbar med par- och mobprogrammering och har en genuin nyfikenhet av att lära av varandra. Vi arbetar agilt enligt ramverket SAFe där varje sprint är 3 veckor lång. Här ingår även innovationssprintar med fokus på att utforska nya tekniker och arbetssätt.

Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. Här finns restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjlighet att delta i gruppträningspass varje vecka. Vi har ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.