Rekrytera inom Data Analytics
Infosäk- & dataskyddsspecialist, ICA Stockholm Infosäk- & dataskyddsspecialist, ICA Stockholm

Infosäk- & dataskyddsspecialist, ICA Stockholm

Arbetsgivare ICA Sverige
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori IT Security
Sista ansökningsdag 2021-08-07
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Här erbjuds du möjligheten att utveckla hela ICA Sveriges metoder och processer för dataskydd och informationssäkerhet!

I takt med vår digitalisering och satsning på koncept för Sveriges största kundlojalitetsprogram och automatiserade e-handel behöver vi stärka upp vårt team inom informationssäkerhet och dataskydd. Hos oss erbjuds du möjligheten att jobba med moderna, ändamålsenliga och agila arbetssätt med fokus på att skapa den bästa säkerhetsfunktionen i Sverige. Du får här vara del av ett sammansvetsat team som arbetar i nära samarbete med varandra med fokus på ICA Sveriges dataskydd- och informationssäkerhetsfrågor.

VI ERBJUDER DIG

  • En del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar och lär sig av varandra
  • Chansen att få arbeta med flertalet projekt kopplat till en av ICAs största satsning någonsin, nästa generations e-handel
  • Att få vara med på en spännande resa att arbeta mer datadrivet och molnförflyttning
  • Arbete med moderna teknologier i en roll med stora möjligheter att påverka, vara delaktigt och implementera säkerhetsfrågor för ICA Sverige

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Informationssäkerhet- och dataskyddsspecialist arbetar du tillsammans med ditt närmsta team med huvudsakligt fokus på sakfrågor kring dataskydd- och informationssäkerhet för oss på ICA Sverige. Det omfattar den svenska dagligvaruhandeln inom ICA Gruppen. Du ingår även i forum tillsammans med andra områdesexperter inom ICA Gruppen inom informationssäkerhet och dataskydd. Teamet arbetar agilt med två-veckors-sprintar.


I din roll ingår att:

  • Vara stöd inom ditt expertisområde och stödja verksamheten kring pågående utvecklingsinitiativ och projekt
  • Utveckla ICAs metoder och processer för dataskydd och informationssäkerhet samt säkerställa att förmågan finns för att tillgodose de registrerades rättigheter
  • Ge stöd, råd och hantera uppkomna informationssäkerhet- och personuppgiftsincidenter
  • Omvärldsbevaka i syfte att höja den interna kompetensen inom frågorna
  • Vidareutveckla ICAs informationssäkerhetskrav och krav från både kommande och gällande regelverk och lagar
  • Stödja vid riskbedömningar samt bidra till lösningar där du ser förbättringsbehov

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir i rollen medlem i teamet CIO Office, inom verksamhetsutveckling och IT (VUIT), som består av tre olika produktteam. I ditt närmsta team finns andra informationssäkerhet- och dataskyddspecialister, en produktägare och ett dataskyddsombud. Du blir del av ett tight team som ofta löser olika arbetsuppgifter tillsammans samtidigt som det krävs att du inte räds för att ta eget ansvar för ditt ansvarsområde. Teamet besitter en vilja att ständigt utvecklas och förbättras, och arbetar aktivt för att bli bättre inom sina områden. Idag jobbar vi remote, och kommer att fortsätta med det även på deltid framöver för den som vill. När du jobbar på plats kommer du att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer.

MER OM DIG

Vi söker dig som både kan driva sitt eget arbeta självständigt framåt samtidigt som du trivs att arbeta i nära samarbete tillsammans med andra. Du organiserar, planerar och prioriterar ditt arbete väl men kan också anpassa dig efter förändringar. Du är trygg att ge vägledning och vet vikten av ett gott bemötande gentemot både dina kollegor i teamet samt andra intressenter. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och är en person som ansvarsfullt når dina resultat.


Erfarenhetsmässigt har du arbetat tidigare i en liknande roll. Du har förståelse för lagtexter, informationsteknik och hur data kan hanteras. Du har erfarenhet av ledningssystem och informationssäkerhet och har tidigare arbetat med implementeringen av GDPR och dataskyddsfrågor.

ICA Sverige

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma. För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!