Rekrytera inom Data Analytics
Integrationsutvecklare inom Azure till Green Cargo Integrationsutvecklare inom Azure till Green Cargo

Integrationsutvecklare inom Azure till Green Cargo

Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-10-07
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänste&shypension Tjänste­pension

Som Integrationsutvecklare i Azure hos Green Cargo erbjuds du en operativ lead-roll för att utveckla vår integrationsutveckling!

I rollen som Lead Integrationsutvecklare kommer du verka i en agil miljö där du kommer jobba nära utvecklare, arkitekter och service owners. Här kommer ni tillsammans få möjlighet att driva en modern API Management- och Azure integrationsplattform framåt där fokus kommer vara ny teknik och att hela tiden tänka nytt.

VI ERBJUDER DIG

  • Ett företag som fokuserar på klimatet där C02-minskningär en del av vår dagliga verksamhet.
  • En strategisk nyckelroll i vår föränderliga och komplexa IT- och affärsmiljö med stort ansvar samt möjlighet att påverka framtiden.
  • Spännande samarbeten både internt och externt.
  • En sund och öppen arbetsmiljö, med goda förutsättningar för personlig och professionell utveckling.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Integrationsutvecklare kommer du tillsammans med Head of IT Architecture planera och dimensionera integrationsutvecklingsteamet för att möta behoven av integrationsutveckling på Green Cargo. Det innebär bland annat:

  • Vägleda integrationsutvecklare för att lösa tekniska utmaningar och ge råd kring utveckling av kod.
  • Jobba med alla typer av integrationer som systemintegration, dataintegration, API integration m.fl.
  • Jobba tillsammans med Integrationsarkitekt för att förflytta legacyintegrationer till Green Cargos nya integrationsplattform i Azure.
  • Jobba med utveckling av API:er och hantering av API:er i Azure API Management.
  • Utveckla integrationer till Green Cargos Analyticslösning i Google Cloud Platform.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i avdelningen IT Architecture, som består av 11 andra personer. Teamet består av seniora utvecklare och arkitekter som är specialiserade på Informations-, plattform- och integrationsarkitektur samt projektledning. Du kommer vara lokaliserad antingen i Stockholm eller i Hallsberg beroende vad som passar dig bäst.

MER OM DIG

För att komma rätt i rollen som Integrationsutvecklare så söker vi dig med flerårig erfarenhet av att jobba med integrationer i en utmanande och komplex IT-miljö. Vi lägger stort vikt vid din tekniska förmåga inom moderna integrationslösningar där vi gärna ser att du har jobbat med tekniker som Azure, API-integrationer och Microtjänster tidigare.

Som person har du lätt för att ta initiativ och tar gärna ett stort ansvar för den operativa utvecklingen. Du har lätt för att kommunicera och är flytande i både svenska och engelska. Du är prestigelös som person och du brinner för att tillsammans med ditt team ta utvecklingen till nästa nivå!

Green Cargo

När Green Cargos tåg rullar, rullar hjulen för svensk industri och handel. I många avseenden bär vi faktiskt tillväxten, välfärden och jobben på våra hjulaxlar. Vi kör lastbilshytter till Gent, möbler till Haparanda, tidningspapper till Frankfurt, mjöl till lokala bagerier, vin till middagsbordet och stålämnen till Borlänge. Det gör vi pålitligt, tryggt och på utsatt tid. Med våra 1 900 anställda, 360 lok och 5 000 vagnar erbjuder vi miljömärkta dörr-till-dörr-transporter i ett nätverk som når ut över hela Sverige och med våra partners når vi tusentals orter i Europa. Vi söker medarbetare som med sin kompetens och sitt engagemang vill och kan bidra till att nå uppsatta mål. Hos oss är trivseln och stoltheten hög och möjligheten till karriärutveckling stor vilket gör att de flesta väljer att stanna länge hos oss.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!