SEB Tech Programme: IT-Säkerhetsspecialist

Vill du arbeta med info- och IT-säkerhet på en internationell storbank? På SEB arbetar du med säkerhetsfrågor på en global nivå!

Som IT-Säkerhetsspecialist inom Group Security & Cyber Defence hos SEB i Stockholm är du en del av ett prioriterat område på SEB som ansvarar för säkerhet och trygghet för hela banken. På koncernnivå ansvarar vi för omvärldsbevakning, riskhantering, uppföljning och rådgivning inom IT- och informationssäkerhet. Här får du arbeta i en bred miljö tillsammans med andra säkerhetsexperter, där ditt arbete bidrar till både bankens utveckling och samhället i stort!

Parallellt med rollen som IT-Säkerhetsspecialist deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig: