IT Tekniker M365 till SEB

Vill du vara med i utvecklingen av framtidens molnresa och M365-tjänster hos en av Nordens största IT-arbetsgivare?

I rollen som IT-tekniker jobbar du med de tjänster och tekniker som säkerhetsställer att SEB kan samverka globalt. Vi på Digital Workplace ansvarar för utveckling och modernisering av SEB:s digitala arbetsplatstjänster genom implementering av den senaste tekniken. Tillsammans med ett öppet och samarbetsvilligt team kommer du jobba med att utveckla vårt M365 tjänsteutbud och teknik runt dessa. Våra tjänster används globalt av 16 000 användare i 20 länder. I banken är vi ett prioriterat område och har ett stort fokus just nu på produkt- och tjänsteutveckling i och med det ökade behovet av en digital samverkan.

Om jobbet

Vårt mål är att modernisera tjänsteleveranserna för att säkerställa att den dagliga verksamheten fortlöper i ur och skur. Du jobbar med drift, förvaltning samt utveckling av befintliga och nya applikationer och tjänster inom M365 samt vår runtomliggande tekniska miljö. Utöver det är hela teamet med och planerar roadmap samt medverkar i strategiska beslut. Vi är en stor organisation med en komplex IT-miljö som har spännande utmaningar i att utveckla våra digitala arbetsplatstjänster med ny teknik.

Ditt team
Teamet du tillhör heter Digital Meeting Solutions som är en del av Digital Workplace. Vi är sex personer i teamet som är uppdelade i Stockholm och Vilnius. Vårt arbete innebär samarbete och dialog med både interna och externa intressenter. Vi arbetar agilt och vi är duktiga på att driva saker framåt och ha kul tillsammans på jobbet – vi letar därför efter en likasinnad.

Den svenska delen av teamet sitter på det nya kontoret i Arenastaden, Solna och jobbar både på plats och hemifrån.