Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
JS-utvecklare till SAL Navigation i Stockholm JS-utvecklare till SAL Navigation i Stockholm

JS-utvecklare till SAL Navigation i Stockholm

Arbetsgivare SAL Navigation
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-06-08
Parkering Parkering
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

Utveckla marina användarinterface och molntjänster som Javascript-utvecklare hos SAL Navigation i Stockholm!

Vi utvecklar, tillverkar och säljer navigationsprodukter för fartyg och befinner oss just nu i en expansiv fas. Våra tjänster och produkter byggs i Stockholm för att sedan användas över hela världen där de bidrar till en säkrare och smartare fartygstrafik. Du kommer ingå i ett team av drivna specialister där din huvudsakliga roll blir att utveckla backend för användarinterfacen ombord och för tillhörande molntjänster.

Ditt anställningserbjudande

Vi är ett mindre bolag bestående av cirka 30 personer som gör avtryck i den globala fartygstrafiken med våra unika och mycket uppskattade lösningar. Hos oss hittar du utveckling både på låg och hög nivå eftersom vi designar och tillverkar både mekanik, elektronik och mjukvara till våra egna produkter och tjänster.

I vår kollaborativa och utvecklingsdrivna organisation erbjuds du en viktig roll i utvecklingen av våra molntjänster och den svarta lådan (VDR). Med stöd av vår redan starka position ges du stor frihet i design och implementation när vi bygger säkra, flexibla och stabila lösningar för framtiden. Hört från teamet:

"Jag gillar rollen som utvecklare här! Vi har tillit att själva ta beslut om tekniska vägval och vår input har betydelse för produktens fortsatta utveckling. Sen är det kul att jobba med något som är så hands-on"

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du framför allt jobba med våra molntjänster som får data från utrustning ombord på fartygen. Du är med från krav till test och sjösättning av färdig produkt. Du jobbar över hela livscykeln vilket bland annat innebär utveckling av ny funktionalitet, vidareutveckling av infrastruktur och automatisering av serverhantering.

Molntjänsten körs i Linuxmiljö och tech-stacken består bland annat av: Node.js, React, Angular, SQL, Ansible, Docker samt Karma, Mocha och Jasmine

Värt att veta

Vår utvecklingsavdelning består idag av 7 självgående specialister i olika discipliner. Vi har ett nära samarbete med de andra avdelningarna och involveras även i vissa externa dialoger med rederier, varv och tillverkare av fartyg. Arbetet följer agila metoder med sprintar om 3 veckor, demo och innovation-planning (IP). Vi sitter i fina och ändamålsenliga lokaler i Hägersten i Stockholm och arbetar blandat hemifrån och från kontoret på ett flexibelt sätt.

Våra förväntningar

För att komma till din rätt i rollen tror vi att du är en person som är van att arbeta brett i nära samarbete med andra men även individuellt. Du tycker det är kul att utvecklas och drivs av att lösa problem och förbättra. Du är trygg i din kompetens och trivs med att arbeta i komplexa miljöer i ständig utveckling.

Vi tror du är utvecklare idag och jobbar med Javascript, där erfarenhet av frontend-ramverk är meriterande. Du har arbetat mot SQL-databaser eller motsvarande samt använt bash/shellscript för systemadministration i Linuxmiljö. Kanske har du erfarenhet av verktyg för infrastruktur som kod (IaC) så som Ansible, Terraform eller Puppet.

SAL Navigation

Vi är SAL Navigation, ett högteknologiskt svenskt företag som utvecklar och tillverkar navigationsutrustning för fartyg i form av fartygsloggar, ekolod, marina färdskrivare (VDR) och tillhörande molntjänster. Produkterna designas och utvecklas från ax till limpa här i Sverige för att sedan certifieras innan försäljning över hela världen.

Företagets historia går tillbaka till år 1912 när Svenska Aktiebolaget Logg (SAL) grundandes. Det vi gör idag på SAL Navigation är resultatet av många års erfarenhet inom den marina sektorn, insamlad och nedärvd genom generationer i över hundra år. Läs mer via länken nedanför.

https://www.salnavigation.com/our-history/

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!