Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Junior Data Analyst till Facility Labs i Stockholm Junior Data Analyst till Facility Labs i Stockholm

Junior Data Analyst till Facility Labs i Stockholm

Arbetsgivare Facility Labs
Placeringsort Danderyd
Yrkeskategori Data och Analytics
Sista ansökningsdag 2022-06-03
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flextid Flextid
Distansarbete Distansarbete
Träna på arbetstid Träna på arbetstid

Analysera vår unika data hos Facility Labs i Stockholm i en varierande och inflytelserik roll som Data Analyst!

Hos oss på Facility Labs blir du en del av ett företag som är ensamma på marknaden med våra trafikkameror som gör trafik- och samhällsanalyser för optimering av infrastruktur. Vi är ett litet företag som befinner oss i en expansiv fas där du har möjlighet att påverka din roll och vägen framåt. Hos oss är varje medarbetare viktig och vi söker dig som vill vara delaktig i vår utveckling framåt. Som junior Data Analyst kommer du jobba med att djupdyka i vår data och visualisera insikter för kunderna.

VI ERBJUDER DIG


  • Möjlighet att få arbeta med en unik produkt där du snabbt får återkoppling på det du jobbar med
  • Att vara en del av ett litet och tekniskt kunnigt team med korta beslutsvägar där dina nya idéer och tankar tas emot med öppna armar!
  • En flexibel och omtänksam arbetsgivare som bryr sig om ditt välmående och har stor förståelse för ditt livspussel.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Hos oss kommer du ha möjlighet att jobba både specialiserat och brett – specialiserat med dataanalys och brett nära hårdvaran som byggs på plats och teknikerna runt omkring. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att jobba explorativt med analys och visualisering av vår data. Här stöter du på många intressanta utmaningar och initiativ med målet att vår data och våra insikter ska vara så värdeskapande som möjligt. Vi är dessutom tillräckligt små för att du ska kunna ha inflytande över hur vi jobbar och jobba med det som intresserar dig mest.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett litet team i en platt organisation som präglas av hög frihetsgrad och som månar om balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi är ett utvecklingsfokuserat team och du kommer jobba nära utvecklare, hårdvarutekniker och resten av företaget. Vårt kontor ligger i Danderyd i Stockholm och vi är öppna för en hybridlösning med arbete både på plats och hemifrån.

MER OM DIG

Vi söker dig som har en stor passion för data och statistik. En analytisk förmåga och viljan att lära sig är viktigare än djup, nischad kunskap. Antingen är du i början av din karriär eller så är du nyexaminerad med kunskap inom Linux och Python. Du har god förståelse för statistik och är duktig på att analysera data, vi ser gärna att du arbetat med någon typ av statistiskt verktyg. Programmeringsspråk eller script som exempelvis Java, C++ eller Bash är meriterande men inget krav.

För att du ska trivas hos oss ser vi att du som person är noggrann och flexibel. Du värdesätter samarbete högt och delar gärna med dig av idéer och kunskap.

Facility Labs

Facility Labs trafikmätningar ger dig basen för kvalificerade beräkningar kring kapacitet, framkomlighet, miljö och säkerhet. Du får historisk rådata för vidare statistisk behandling för analys, samhällsplanering, OD-estimering m.m. Du får en detaljerad bild av trafiken och exakta uppgifter om de passerande fordonens egenskaper. Framför allt får du en kvalitetssäkrad bild av verkligheten som du kan använda i samhällsekonomisk analys - för miljömål, trafikplanering, personalplanering och beslut.

Ny teknik ger dig en konkret och mångfacetterad bild av trafik.
- Du får en bild av trafikflödet som skiljer ut genomfartstrafiken från det lokala trafikflödet.
- Du får en specifikation av vilka typer av fordon som passerar och exakta uppgifter om fordonsegenskaper såsom längd, bredd, taxibilar, lastbilar, användningssätt, miljöklass och årsmodell.
- Du får en exakt uppgift om i vilka postnummerområden fordonen är registrerade och en tydlig bild av ägarna ur ett befolkningsstatistiskt perspektiv.
- Du ser hur många fordon som ägs av privatpersoner respektive organisationer.
- Du får ett mätvärde på hur stora de klimatpåverkande utsläppen är, var de är som störst och när på dygnet de kulminerar.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!