Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Kreativ .NET-utvecklare till Skandia i Stockholm! Kreativ .NET-utvecklare till Skandia i Stockholm!

Kreativ .NET-utvecklare till Skandia i Stockholm!

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel

Var med på vår transformationsresa och få chansen att jobba kreativt som .NET-utvecklare och påverka vägen framåt!

Hos oss på Skandia i Stockholm blir du en del av ett kundägt bolag som värderar sina medarbetare högt. Vi uppmuntrar intern rörlighet och ger stort utrymme för innovation och kompetensutveckling. Som .NET-utvecklare inom området Värdepapper får du härliga kollegor i ett självbestämmande team med högt i tak. Tack vare att vi är något mindre än andra i vår bransch så är det inte långt från idé till verklighet hos oss!

VI ERBJUDER DIG

  • Att bli en del av en kundägt företag som präglas av öppenhet och högt i tak
  • Ett team med skickliga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym på kontoret m.m
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Teamet ansvarar för flertal applikationer inom området Värdepapper som hanterar handel med fonder och aktier. Vi håller just nu på att modernisera vår teknikstack och kommer att på sikt göra förflyttningar mot molnet. Några exempel på tekniker du kommer att få jobba med är .NET Core, React, REST, Web API:er, CI/CD, GIT, Splunk och Entity framework. Du kommer också få arbeta med Azure DevOps-verktyg. Arbetsuppgifterna i kortet är:

  • Vidareutveckling och förvaltning av system som ställer höga krav på kvalitet och säkerhet.
  • Nyutveckling i C# .NET och React
  • Integrationsutveckling mot interna API:er
  • Ansvar för en långsiktigt hållbar arkitektur i applikationerna

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå Skandias IT-avdelning och tillhöra ett agilt team inom området Värdepapper som består av Utvecklare, Testare, Mjukvaruarkitekt och Scrum Master. Teamet har ett tätt samarbete med Produktägare och Systemansvarig.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) sedan tre år tillbaka där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång.

Vi tycker kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor är viktigt och därför jobbar vi med par- och mobprogrammering, Innovation Days och Hackathons.

Vårt kontor är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas i rollen ser vi att du är en van utvecklare i C# .NET. Du har erfarenhet av så väl MVC som REST API:er samt behärskar Javascript, React och/eller Angular. Vidare har du erfarenhet av agilt arbete och SQL. Du tycker, precis som vi, att vägen till de bästa lösningarna, kommer via ett gott samarbete mellan kollegor.

Då vi jobbar med automatiserade tester och DevOps och gör förflyttningar mot molnet är det en fördel om du har erfarenhet av det. Särskilt meriterande är det om du specifikt har erfarenhet av CI/CD och Azure DevOps.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!