Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Lead Developer till Skandia i Stockholm Lead Developer till Skandia i Stockholm

Lead Developer till Skandia i Stockholm

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-10-26
Gym på kontoret Gym på kontoret
Jobba hemma Jobba hemma
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Är du lead developer och vill ta nästa steg som mjukvaruarkitekt för kundinsikts databaser? Välkommen till Skandia i Stockholm!

Som Mjukvaruarkitekt hos oss på Skandia i Stockholm har du en nyckelroll i att i samarbete med övriga teamet ansvara för att vidareutveckla och optimera våra system för kundinsikts databaser och flöden. Vi är mitt inne i en spännande transformation där det finns stora möjligheter att påverka vägen framåt. Vill du göra skillnad på riktigt och påverka framtida lösningar som Mjukvaruarkitekt? Välkommen till Skandia i Stockholm!

VI ERBJUDER DIG

  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och en transparens där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som mjukvaruarkitekt har du en varierande vardag och möjlighet att vara med och utveckla, designa och förvalta lösningar för våra verksamhetskritiska system. Systemet är centralt för Skandia och du kommer att jobba nära verksamheten och ha tät kontakt med arkitekter och utvecklare i andra team.
Mer specifikt kommer du att:

  • Ansvara för frågor rörande arkitektur och design
  • Agera stöttande mot ditt team och dela med dig av kunskap och erfarenhet
  • Delta i arkitektforum tillsammans med andra mjukvaruarkitekter på Skandia som driver arkitektur- och designfrågor
  • Ansvara för en långsiktigt hållbar mjukvaruarkitektur i applikationerna

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Skandia IT och blir en del av området Affärsgemensamt. Du ingår i ett team om 8 personer där du kommer arbeta nära Utvecklare, Scrummaster, Systemansvarig, Testare samt Product Owner.
Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

Vi tror att du idag är mjukvaruarkitekt eller lead developer och jobbar med databasutveckling eller databasnära .Net utveckling. Du är drivande i arkitekturella frågor samt har ett brinnande intresse för både utveckling och arkitektur. Du har erfarenhet av relationsdatabaser, databasmodellering och integration med fokus på utveckling i Microsoft SQL Server, .NET samt SSIS.


För att trivas i rollen är du kommunikativ och drivs av samarbete och av att engagera andra i teamet. Du gillar att ta egna initiativ och är prestigelös och bryr dig på riktigt. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.
Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.
Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.
Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!