Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Lösningsarkitekt till Verksamhet & IT, ICA Sverige Lösningsarkitekt till Verksamhet & IT, ICA Sverige

Lösningsarkitekt till Verksamhet & IT, ICA Sverige

Arbetsgivare ICA Sverige
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-23
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Är du en lösningsarkitekt som trivs med att arbeta strategiskt och behålla en fot kvar i det operativa? Välkommen in till ICA!

Vill du arbeta med ett av Sveriges mest välkända varumärken och vara delaktig i deras förflyttning till molnet? Hos oss på ICA har du som Lösningsarkitekt ett helhetstänk över hur vi arbetar framåt och är med på att fånga upp verksamhetens behov och hur vi kravställer mot leverantörer. Du har utrymme att vara kreativ, arbeta med stor frihet och ta egna initiativ.

Tillsammans med ett kunnigt och engagerat team arkitekter arbetar du strategiskt angående ICA:s målarkitektur med fokus på enkelhet före komplexitet.

VI ERBJUDER DIG

  • En strategiskt viktig roll för ICA med stora möjligheter att sätta din prägel på arkitekturen
  • Att vara en del av ett välkänt företag som har fått pris för sitt miljöarbete
  • Ett team som både är snälla och resultatinriktade med stora möjligheter att testa sig fram och lära sig längst vägen
  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter och möjlighet att växa inom organisationen med många valmöjligheter framåt
  • Högt förtroende för individen där vi jobbar enligt principen "ge mandat och ta eget ansvar"

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som lösningsarkitekt är du delaktig i att designa och underhålla lösningar i linje med ICA Sveriges målarkitektur, policies, guidelines samt verksamhetens prioriteringar. Du kommer även att få:

  • Sitta med i strategiska arkitektforum
  • Säkerställa att fortsatta förflyttningen från on-prem till Azure går smidigt
  • Kommunicera lösningsförslag och hjälpa till vid kravställning
  • Ansvara för drygt 30 externt sourcade applikationer som agerar systemstöd för marknadsinitiativ/ CRM/ bildhantering, exempelvis Atlas (GDPR) och ICA Service Now

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra avdelningen VUIT (Verksamhetsutveckling & IT) och ingå i teamet ComX (under External Sourcing med fokus på systemstöd för hela ICA) som består av 22 medarbetare. Du kommer att jobba nära andra arkitekter, utvecklare (on-och off-site) och business analysts.

ICA Sveriges moderna kontor ligger i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån och träffas på kontoret.

MER OM DIG

För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med lösnings/applikationsarkitektur och har lätt för att anta ett helhetsperspektiv. Du har tidigare arbetat med integrationer och processorientering, gärna inom Azures produkter. Du har ett informationssäkerhetstänk och förstår vikten av att hålla ICA:s data säker. Du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Du trivs med att ta på dig Tech Lead-hatten när det behövs.

Som person är du pragmatisk, lösningsorienterad och har lätt för att ta ett holistiskt perspektiv. Vi ser även att du har ett stort tekniskt intresse och van att jobba iterativt, agilt och gillar att testa dig fram och lära längst vägen. Det är en fördel om du har en grund inom utveckling med en attityd att kunna växla mellan det operativa fast med fokus på det strategiska och långsiktiga.

ICA Sverige

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!