.NET backendutvecklare till SEB i Stockholm

Utveckla SEB:s möteslösningar som backendutvecklare i Stockholm & säkerställ en bra digital upplevelse för över 16 000 användare!

Vi på Voice and Real Time Services hos SEB är ansvariga för de tjänster och lösningar som möjliggör för interna och externa digitala möten. Vi utvecklar kort och gott SEB:s kommunikationssystem som spänner över många av bankens områden och integrerar mot realtidssystem. För att möta det ökade kravet på digital samverkan håller vi på att modernisera dagens lösning och går mot en containerplattform. I din roll som backendutvecklare kommer du hjälpa oss modernisera våra lösningar med målet att ha en stabil och säker miljö för vår och våra kunders skull.

OM JOBBET

Som backendutvecklare är du del av ett samarbetsvilligt, kompetent och glatt gäng som levererar lösningar för SEB:s telefoniplattform och andra mötestjänster. I vår vardag har vi daglig kontakt med andra team i SEB, interna intressenter och externa leverantörer. Våra tjänster är kritiska för våra externa möten vilket ställer krav på stabilitet och säkerhet.

Du kommer jobba med backend i C# samt databaskodning och ta ansvar i utvecklingen från design och kodning till operations. Vi har både inköpta och egenutvecklade system som täcker ett stort område vilket medför att även rollen har en bredd.

Ditt team

Du tillhör teamet Voice och Real time services. Vi är 14 personer varav sex av oss arbetar med Contact Center och blir dina närmsta kollegor. Här är det bra stämning, högt i tak och vi värdesätter kunskapsdelning!

Teamet berättar:

"Vi är ett litet team som gillar att sätta oss in i olika tekniska områden och vi är en viktig kugge i SEBs transformation. Hos oss är ingen fråga för dum och vi trivs att jobba tillsammans för att lösa områdets utmaningar"

Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. När vi inte arbetar remote finns här restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjligheten att delta i gruppträningspass varje vecka. Vi tillämpar en hybrid modell där vi arbetar både hemifrån och på kontoret.