.Net och Epi-utvecklare till SEB Kort i Stockholm

Som .Net och Epi-utvecklare hos oss på SEB Kort får du skapa riktigt bra upplevelser för över två miljoner kunder.

Hos oss välkomnas du av ett modernt tvärfunktionellt team där du som .Net-utvecklare formar framtiden för våra kunder och co-brands. Det är en spännande tid att komma till oss där du får vara med och påverka både teamet, vårt arbetssätt och teknikval framöver samt intressanta initiativ till hösten.

OM JOBBET

Som .Net-utvecklare i vårt webb-team blir du tillsammans med teamet ansvarig för att utveckla våra digitala kanaler för SEB Kort, våra co-brands och samarbetspartners som Eurocard och Spendwise. Förutom daglig utveckling och drift kommer du få lyfta blicken och jobba med nya initiativ samt förfina vårt arbetssätt. Tekniskt jobbar vi med Episerver CMS, C# .Net och MVC Razor. Teamet har ett helhetsansvar för lösningen så vi utvecklar även i JavaScript och andra frontendverktyg. Då lösningen har flertalet kopplingar har vi både API-lösningar och integrationer i våra miljöer. Du kommer i den här rollen arbeta med mycket nyutveckling och under innovationsprintar ha möjligheten att testa ny teknik.

VI ERBJUDER DIG 

DITT TEAM
Du kommer bli en del av Open web-teamet som består av utvecklare, Tech lead, webbanalytiker, Growth marketers, produktägare, scrum master, CX-designer och redaktörer. Vi jobbar agilt med två veckors sprintar. Förutom inom teamet så kommer du interagera med andra utvecklingsteam och affären.

Vi sitter på det nya kontoret i Arenastaden, Solna och jobbar både på plats och hemifrån utifrån teamets behov. Stämningen i teamet är varm, välkomnande, delar med oss av vår kunskap samt har alltid nära till skratt.