Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
.NET-utvecklare/arkitekt till Skandia, Stockholm .NET-utvecklare/arkitekt till Skandia, Stockholm

.NET-utvecklare/arkitekt till Skandia, Stockholm

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-06-11
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Vill du jobba med affärsnära utveckling och arkitektur inom kapitalförvaltning? Välkommen till Skandia i en delad roll som utveckl

På Skandia Investment Management i Stockholm blir du en del av ett litet och tajt team inom kapitalförvaltning, där du får möjlighet att ta stort ansvar tillsammans med en av våra utvecklare. Vi har som ambition att utveckla nya applikationer från grunden så här finns stora möjligheter att sätta din prägel gällande teknikval, design, arkitektur och området i stort.

Ditt anställningserbjudande

  • En varierad vardag där du är delaktig i hela mjukvarulivcykeln för kravinsamling till design, test och utveckling.
  • Möjligheten att utveckla nya applikationer från grunden
  • Möjligheten att utvecklas inom Robotics och RPA-plattformen Blueprism
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.

Dina arbetsuppgifter

Skandia Investment Management är Skandias kapitalförvaltningsbolag. I en delad roll som utvecklare och arkitekt jobbar du både med nyutveckling och förvaltning av våra egenutvecklade applikationer och tredjepartsapplikationer. Du ansvarar även för frågor kopplade till arkitektur, design, teknikval och omvärldsbevakning. Vidare kommer du att ha ett övergripande ansvar för att säkerställa att alla våra egenutvecklade applikationer följer de instruktioner, riktlinjer och utvecklingsprinciper som gäller på Skandia.

Vår tekniska miljö idag består av bl.a. Oracle, C#.NET, React, Azure DevOps och Blueprism.

Värt att veta

Du kommer bli en del av ett team på 6 personer med gedigen erfarenhet inom kapitalförvaltning. Inom teamet värdesätter vi ett nära samarbete, nyfikenhet och vilja att dela med sig av sin kunskap till varandra. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen. Vi har ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom utveckling och ett intresse för mjukvaruarkitektur om du inte har erfarenhet av detta sedan tidigare. Ett stort intresse av kapitalförvaltning och finansmarknaden är en förutsättning för att trivas hos oss. Vidare har du god förståelse för hur man bygger applikationer mot databaser och har jobbat med C#.NET och modernare frontend-utveckling med tekniker som React eller Angular.

Du är kommunikativ och trivs i en roll där du får stötta dina kollegor och ansvara för att driva ert arbete framåt. Du är initiativtagande och strävar efter ständig förbättring inom både teknik och arbetssätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!