Rekrytera inom Data Analytics
.NET-utvecklare till Handelsbanken i Stockholm .NET-utvecklare till Handelsbanken i Stockholm

.NET-utvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Arbetsgivare Handelsbanken
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-08-18
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Lunchförmån Lunchförmån

Erfaren .NET-utvecklare? Välkommen till vårt specialist-team och en unik roll hos oss på Handelsbanken i Stockholm!

Vi på Handelsbanken i Stockholm är mitt i en spännande digitaliserings- och transformationsresa som innebär förflyttningar av teknik, arkitektur och arbetssätt. Som .NET-utvecklare erbjuds du nu en unik roll som inte växer på träd! Här kommer du nämligen få göra skillnad för bankens många systemutvecklare. Du får möjligheten att arbeta kreativt och ansvara för att förbättra och utveckla gemensamma komponenter som används av bankens .NET system tillsammans med andra som gillar teknik lika mycket som du! Du kommer bland annat att jobba med omvärldsbevakning och vara den som är först med att dela med dig av de senaste förändringarna från Microsoft!

VI ERBJUDER DIG

  • En central roll där du får stort utrymme för eget ansvar och där ditt arbete bland annat blir en viktig del i vår resa mot molnet i vår pågående digitaliseringsresa
  • Att bli en del av en arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Handelsbanken är medvetna om vilken påverkan det har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt har länge varit en viktig del i arbetet
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vår avdelning jobbar med att stötta bankens systemutvecklare genom att ansvara för utvecklingsverktyg, applikationsinfrastruktur och programmeringsramverk för Java och .NET där ditt fokus kommer att ligga på .NET. Du kommer framför allt:

  • Effektivisera och förbättra systemen genom att ta fram nya gemensamma komponenter och best practice för .NET
  • Ansvara för omvärldsbevakning och hålla dig uppdaterad kring de senaste förändringarna från Microsoft
  • Jobba utåtriktat och ha många kontakter med arkitekter i banken för att få god insyn i bankens olika tekniska lösningar
  • Jobba agilt i ett inspirerande team med hög kompetens

 

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra Core IT och efter pandemin kommer vi sitta tillsammans i våra helt nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm. Vi jobbar tvärfunktionellt tvärs över verksamheten och kombinerar affärskunskap med IT-kompetens. Din närmsta chef personifierar bankens kultur som är öppen, nyfiken och med stor tilltro till medarbetarnas förmåga och vilja att ta ansvar!

MER OM DIG

Vi söker dig som får energi av att jobba med många kontaktytor och att dela med dig av kunskap till andra. Med dina flera års erfarenhet av .NET (C#) ser du vikten av och är bra på att skriva teknisk dokumentation som enkelt kan läsas av många. Då du kommer att hålla utbildningar på både svenska och engelska är det viktigt att du är bekväm med detta.

Handelsbanken

Handelsbankens idé om hur vi ska driva vår bank bygger på tilltro och respekt för den enskilda individen – såväl kund som medarbetare. Bankens decentraliserade arbetssätt skapar delaktighet och ger varje medarbetare möjlighet att påverka bankens verksamhet. Att arbeta i Handelsbanken handlar främst om relationer med andra människor, oavsett om det sker i ett fysiskt möte eller digitalt.

Handelsbanken bildades 1871 och är Stockholmsbörsens äldsta företag. I dag är Handelsbanken en av världens starkaste banker med en stark lokal förankring. Vi har rikstäckande kontorsnät på våra hemmamarknader Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Storbritannien och Sverige. Utanför hemmamarknaderna har banken filialer och representantkontor som stödjer våra kunder med deras internationella affärer.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!