Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
.NET utvecklare till ICA i Borås .NET utvecklare till ICA i Borås

.NET utvecklare till ICA i Borås

Arbetsgivare ICA Sverige
Placeringsort Borås
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Är du en .NET utvecklare som har din bas i C# men som även gillar Java?

Vill du jobba med ett välkänt varumärke som når ut till hela svenska folket? Som .NET utvecklare hos oss arbetar du nära verksamheten och utvecklar ett smörgåsbord av tjänster som används över hela ICA! Bli en del av navet och möjliggör så att information når ut till kund och handlare!

VI ERBJUDER DIG

  • Möjlighet att arbeta med en bred och spännande teknikstack såsom .NET Core, Microservices, Kubernetes, Azure och Java
  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter.
  • Möjligheten att arbeta på ett välkänt företag som prisas för sitt miljö- och jämställdhetsarbete
  • Utrymme att bejaka din innovativa sida och fokusera på problemlösning samtidigt som du skapar något som når ut till majoriteten av svenska folket

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer tillhöra teamet som ansvarar för bl.a erbjudanden och personaliserat innehåll för ICAs kunder runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter består av att bland annat:

  • Vidareutveckla lösningar relaterade till marknadsföring, erbjudandehantering och lojalitet samt tjänster mot butik och E-handel
  • Involveras i förflyttning till molnet (framförallt Azure)

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett självstyrande agilt team med stort fokus på samarbete. Du kommer att tillhöra avdelningen VUIT (Verksamhetsutveckling och IT) i Borås som består av 6 andra team. I ditt närmaste team jobbar du nära andra utvecklare, testare, scrummaster och produktägare.
Du kommer att sitta på vårt fina kontor i Borås och vi ser framför oss en hybrid lösning med möjlighet att arbeta hemifrån och även träffas på kontoret.

MER OM DIG

Vi söker dig som är teamorienterad med ett stort tekniskt intresse. Du har troligtvis extra mycket kärlek för .NET Core (C#) men lockas även av möjligheten att bredda dig inom Java. Du gillar att verka i miljöer där man ges stort ansvarar och lockas av idéen av att jobba med helheten och tanken av att "You Build It, You Own It".
Vi ser även att du är en person som trivs i omväxlande miljö med högt entreprenörskap och har ett genuint intresse för hur verksamhets- och IT-utveckling stöttar affären.

ICA Sverige

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!