Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Scrum Master till ICA i Stockholm Scrum Master till ICA i Stockholm

Scrum Master till ICA i Stockholm

Arbetsgivare ICA Sverige
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Vi söker Scrum Master med god teknisk förståelse som gillar att utreda IT krav och behov till ett av produktteamen på ICA.se

Vi välkomnar dig till ett sammansvetsat team som jobbar iterativt för att hela tiden skapa värde till våra kunder. I den här rollen får du möjlighet att använda din expertis inom teknik och effektiva arbetssätt. Du får en varierad roll där du är Scrum Master i ett av våra team med stort fokus på att utreda tekniska krav och behov.

VI ERBJUDER DIG

  • Varierad roll som Scrum Master, teknisk kravanalytiker och utvecklare i ett av ICA:s mest erfarna och leveransstarkaste team. Fokus för rollen beror på teamets behov
  • En organisation med en vänlig och hjälpsam kultur med tydliga mål som delar med sig av sina med- och motgångar och lär av varandra
  • Kultur präglad av samarbete, innovation, engagemang och entreprenörskap

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här får du en drivande och coachande roll med närhet till tekniken. Här kommer du bland annat ansvara för:

  • Att teamet kontinuerligt optimerar och anpassar arbetssätt och processer för att kunna jobba effektivt
  • Utreda tekniska beroenden och förutsättningar och vara teamets Scrum Master
  • Utifrån din kompetens och intresse för tekniska lösningar reda ut tekniska krav för att teamet ska kunna vara så effektiva som möjligt i sin leverans
  • Möjliggöra så att teamet har rätt förutsättningar att utföra det dagliga arbetet, undanröja hinder och facilitera daily stand ups och andra agila möten
  • Bidra till teamets lärande, välmående och psykologiska trygghet
  • Koordinera och möjliggöra samarbeten med andra roller och team

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra avdelningen Digital Experience (DigX) på ICA Sveriges IT-avdelning, som tillsammans ansvarar för ICA.se, ICA appen samt Scanna-appen som används i butik. Digitala kanaler som har över 300 miljoner digitala besök per år! Totalt är vi cirka 40 personer på DigX, uppdelade på sex utvecklingsteam, där vi jobbar enligt mantrat "ta ansvar och ge mandat". I ditt team finns backend- och frontendutvecklare, produktägare och UX-designer. Du ingår även i ett scrummaster-forum tillsammans med andra nyckelpersoner med veckovisa avstämningar.

MER OM DIG

Vi söker dig som har basen i tekniken och både gillar att förkovra dig i tekniska utmaningar samt att lyfta blicken och driva saker framåt. Du är målinriktad och lösningsfokuserad och drivs av att agera som en enabler för teamet. Du gillar att få andra att växa! Du är bra på att samordna och synka både i teamet och med andra roller och/eller team. Du är en person som motiveras av att effektivisera processer och arbetssätt för att få till smidiga leveranser och gillar att jobba iterativt med ständiga förbättringar.

Du har en bakgrund som utvecklare med goda tekniska kunskaper. Avdelningen jobbar i .NET core och frontendramverket Vue. Du ser det som en fördel att kunna skifta fokus i din roll beroende på teamets behov.

ICA Sverige

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!