Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Scrum Master till SEB i Stockholm Scrum Master till SEB i Stockholm

Scrum Master till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Digital Commerce
Sista ansökningsdag 2022-02-02
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Lockas du av möjligheten att få driva arbetet för morgondagens digitala bank?

SEB ligger i digitaliseringens framkant och vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra tjänster som underlätta vardagen för våra kunder. Som Scrum Master hos oss erbjuds du en avgörande roll i en förändringsresa där ditt arbete bland annat påverkar framtidens betalningsflöden.

OM JOBBET

Här erbjuds du i rollen som Scrum Master i Team Ledger att spela en nyckelroll i att driva teamets fortsatta moderniseringsresa. Ditt arbete är avgörande för att teamet ska kunna säkerställa fortsatt säkra och effektiva lösningar och att resultatet möter verksamhetens krav och behov. Du förtydligar prioriteringar och jobbar aktivt tillsammans med teamet med att förbättra processer, arbetssätt och rutiner. I rollen leder du möten och säkerställer att teamets arbete flyter effektivt framåt. Du coachar i agila processer och är en drivande faktor i att teamet ständigt jobbar med att förbättra sitt arbetssätt. I och med din närhet till den övriga verksamhetens förutsättningar och behov har du även många andra interna kontaktytor. Du jobbar med bland annat Jira, TFS och Confluence som verktyg.

Vi erbjuder dig:

  • En roll där du får driva förändring i en organisation med hög förändringstakt
  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter inom organisationen
  • Ett engagerat team med drivna kollegor som är nytänkande och som stävar efter ständig utveckling
  • Möjligheten att ta stort ägandeskap där ditt engagemang och arbete är avgörande för slutresultatet

Ditt team
Team Ledger består idag av tio personer i roller som utvecklare, testare och produktägare. I teamet är det en härlig kultur med högt i tak där man stöttar varandra och värdesätter kunskapsdelning. Du och ditt team jobbar i en agil kontext enligt SAFE ramverket där arbetet utförs i sprintar. SEB sitter i moderna lokaler intill Mall of Scandinavia, Solna. När vi inte arbetar på distans finns det restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjlighet att delta i gruppträning varje vecka.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är nyfiken på att arbeta på SEB och som har intresse för agila värderingar och principer. Du har tidigare erfarenhet av ledande roller som exempelvis Scrum Master, testledare eller projektledare. Din inställning, personlighet och driv kommer att vara avgörande för om du är en bra match för rollen.

Som person är du lyhörd och strukturerad. Då du kommer att vara en central punkt i teamet och ha breda kontaktytor inom banken är det viktigt att du är kommunikativ och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Du är optimistisk och lösningsorienterad samt vågar ta beslut kring prioriteringar. Utöver det är du dessutom inte rädd för att ta ägandeskap och är van vid att driva saker i mål.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!