Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Skandia i Stockholm söker backend-utvecklare .NET Skandia i Stockholm söker backend-utvecklare .NET

Skandia i Stockholm söker backend-utvecklare .NET

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-06-11
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Som Backend-utvecklare inom .NET hos Skandia i Stockholm är du en viktig del i satsningen på vår Mobilapp!

Vår mobilapp är vår mest använda digitala kanal och du blir en betydelsefull del när vi utvecklar en förbättrad version av appen med fokus på tillgänglighet, kvalité och nya funktioner för att underlätta vardagen för våra kunder. Med vår agila, lagom stora organisation och korta beslutsvägar är det inte långt från idé till verklighet, så här finns det stora möjligheter för dig att påverka vägen framåt!

Ditt anställningserbjudande

  • Intressanta tekniska utmaningar inom ett expansivt område med stort fokus på digitalisering och här kan du skapa riktigt värde för våra kunder
  • Ett självbestämmande team med ett genuint intresse för ny teknik och som gärna diskuterar nya lösningar tillsammans
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • En utvecklingsplats med hjälpsam kultur och stora möjligheter för dig att göra en intern karriär

Dina arbetsuppgifter

Som Backend-utvecklare är du en viktig medlem i ett teknikintresserat team som ansvarar för att utveckla vår nya mobila app för iOS och Android. Här kommer du exempelvis:

  • Jobba med nyutveckling och förvaltning med .NET och REST API:er
  • Jobba med par- och mobprogrammering för kontinuerlig kompetensutveckling inom teamet
  • Tillsammans med ditt team engagera dig i frågor kring design och arkitektur
  • Få ta egna initiativ för att effektivisera våra processer och arbetssätt

Inom teamet har vi kompetens inom både app- och .NET-utveckling, så här finns stora möjligheter för dig att bredda din kompetens beroende på intresse. Vår tekniska miljö består av bl.a. .NET Core, REST API:er, Git, Azure DevOps, Octupos Deploy och Flutter.

Värt att veta

Ditt närmste team består av Utvecklare, Testare, Mjukvaruarkitekt, Produktägare och UX-designer. Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) med aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro. Vi har Innovations sprintar och Hackathons för att främja kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen. Vi har ett flexibelt arbetssätt och du har möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Våra förväntningar

Som person är du prestigelös och intresserad av att utveckla dina kunskaper tillsammans med dina kollegor. Du trivs i en miljö med nära samarbete med andra och där nya tankesätt, idéer och initiativ står i centrum.

Vi ser att du har några års erfarenhet av .NET-utveckling och REST API:er i en agil miljö. Det är meriterande med tidigare erfarenheter av CI/CD och Azure DevOps. Du kommunicerar på svenska i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!