Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Systemutvecklare till SEK i Stockholm Systemutvecklare till SEK i Stockholm

Systemutvecklare till SEK i Stockholm

Arbetsgivare Svensk Exportkredit
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-10
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Centralt kontor Centralt kontor
Flextid Flextid
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

Bli områdesspecialist hos Svensk Exportkredit & jobba brett som systemutvecklare för att driva affärsområdet Lending framåt!

Hos oss på Svensk Exportkredit i Stockholm väntar en utvecklarroll där du genom programmering i .NET och utveckling av tekniska lösningar i Lending-områdets framkant ser till att systemen närmast kunderna digitaliseras. I vår kollaborativa och tvärfunktionella miljö ges du utrymme att jobba brett med den tekniska floran i området och bli en viktig aktör för att hjälpa sätta riktningen framåt.

Hos oss kommer du till det lilla stora företaget – vi är stora nog att göra skillnad men hos oss hittar du närhet och korta beslutsvägar.

VI ERBJUDER DIG

  • Möjligheten att bli systemutvecklare tillika områdesspecialist i ett område som är nära kunderna och viktigt för affären
  • Ett starkt team där lagets kompetens värderas högt. SEK tror på att de bästa lösningarna nås genom samarbete!
  • En mogen organisation där du kommer få utrymme att påverka vår riktning i en spännande tid
  • Ett företagande synonymt med hållbarhet! Vi arbetar med en av världens ledande exportnationer, Sverige, och vi är övertygade om att hållbarhet är en avgörande faktor för framgång.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som .NET-utvecklare har du en mångfacetterad vardag och involveras i hela vår utvecklingskedja samtidigt som du sätter dig in i området i stort. Du har ett brett ansvar och kommer bland annat jobba med programmering, lösningsdesign, kravtolkning, konfigurering och förvaltning av Lending-områdets system som stöttar SEK:s affär med utlåningen av finansiella resurser. Du kommer:

  • Utveckla Lending-områdets system med ansvar över hela livscykeln
  • Stötta verksamheten i sina krav och förstå, utbilda samt hjälpa användare
  • Hantera, utreda och arbeta fram lösningar vid incidenter
  • Driva igenom förändring i systemen i kontakt med externa leverantörer.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Ditt närmsta team består av 8 personer i en tvärfunktionell samverkan. Teamet jobbar med agila ceremonier och du jobbar nära andra utvecklare, testare, IT-partners, projektledare och team lead. Du och ditt team har stort utrymme att driva era initiativ framåt.

I november flyttar vi till nya och moderna lokaler i centrala Stockholm. Vi har ett flexibelt arbetssätt och att arbeta på distans när det passar uppgiften och gruppens leveranser är en naturlig del.

MER OM DIG

För att komma till din rätt i rollen tror vi att du är en person som är van vid att arbeta brett i ett nära samarbete med och stöttning av andra. Du är kommunikativ, prestigelös och drivs av att lösa problem för att skapa rätt förutsättningar för affärens framgång. Du tycker om utmaningar och trivs med att arbeta i komplexa och intensiva miljöer som är i ständig förändring.

Du är idag programmerare eller systemförvaltare med erfarenhet av C# .NET-utveckling och engagerar dig i design-, krav- och arkitekturdiskussioner. Du har goda erfarenheter av systeminstallation och konfigurering av komplexa system samt har jobbat med T-SQL. Det är fördelaktigt om du har jobbat med Azure DevOps eller Jira och Confluence, RabbitMQ, PL/SQL och versionshantering. Slutligen är det meriterande med Powershell.

Svensk Exportkredit

Svensk Exportkredit (SEK) är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar exportföretag, deras underleverantörer och internationella köpare av svenska varor och tjänster. Finansiering från SEK ger företagen möjlighet att växa och bidrar till jobb och tillväxt i Sverige. SEK bidrar även till industrins omställning för att minska klimatutsläppen. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!