Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Tech-karriär på SEB: Systemspecialist, Trading Tech-karriär på SEB: Systemspecialist, Trading

Tech-karriär på SEB: Systemspecialist, Trading

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-12-31
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Friskvård Friskvård
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Du kan vänta dig en spännande och varierad vardag på SEB där du utvecklar och ansvarar för våra aktiesystem i bland annat Java!

Att arbeta som Systemspecialist och delta i SEB:s Tech Programme är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Trading – Front Office arbetar du med affärskritiska system för aktiehandel i bland annat Java. Du arbetar i en mycket affärsnära roll där du har flera interna kontaktytor som spänner över stora delar av SEB:s verksamhet. Det här är en möjlighet för dig som tycker om problemlösning och vill ha en teknisk roll med stort ansvar.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Vi inom Trading – Front Office ansvarar för flera system som möjliggör aktiehandel för alla SEB:s kunder, från privatkunder till finansiella institut. Vi erbjuder dig en bred roll med mycket fokus på problemlösning där du kommer ta dig an en variation av tekniska utmaningar. Du arbetar med utveckling av våra system i bland annat språket Java samt agerar intern systemspecialist. Detta innebär att du felsöker system samt arbetar med integrationer och installationer, underhåll, konfigurering och slutanvändarsupport.

Hos oss blir du en del av ett glatt team med stark sammanhållning och stor vilja att arbeta tillsammans. Inom teamet finns en hög teknisk kompetens och därmed stora möjligheter för dig att utvecklas i din roll tillsammans med oss. Vi säkerställer system för aktiehandel av högsta kvalité!

 

Din framtida chef, Stina Åhman, beskriver arbetet på Trading – Front Office så här:

"Välkommen till ett agilt team med kunniga kollegor som brinner för att skapa innovativa och hållbara lösningar. Vi har många spännande projekt på gång med stora möjligheter för dig att påverka vår väg framåt"

DINA KVALIFIKATIONER

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!

Vi söker dig som:

  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT

Vi söker dig som är nyfiken och tycker om problemlösning. Du vågar testa nya kreativa lösningar och motiveras av att hitta lösningar på tekniska problem med varierad svårighetsgrad. Du är kommunikativ och trivs i en roll med många kontaktytor där du dagligen interagerar med dina kollegor i banken.

Varmt välkommen till SEB!

SEB

På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att kunna bygga starka och bra team för att vårt företag ska vara hållbart för framtiden. Vi strävar efter att ha en inkluderande och värderingsdriven kultur där vi alla känner oss uppskattade, respekterade och involverade oavsett bakgrund, erfarenhet, tro, kön, ålder eller varifrån vi kommer. Läs mer på www.sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2022 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!