DevOps Engineer till ICA Gruppen, Stockholm

Förenkla och förbättra livet för ICAs utvecklingsteam genom att driva vår DevOps toolchain framåt som DevOps Engineer i Stockholm!

Vi på ICA Gruppen jobbar med tjänster och lösningar som sträcker sig över hela ICAs koncern. De senaste åren har vi arbetat för att etablera DevOps, som arbetssätt och med centraliserade förmågor, då det är en viktig pusselbit i vår fortsätta digitalisering. Ditt framtida team, Continuous Delivery Center, ansvarar för och utvecklar ICAs DevOps toolchain. Förutom vårt agila arbetssätt och vår ambition att automatisera så mycket som möjligt kännetecknas vi av inställningen att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.

ICAs DevOps toolchain anpassas kontinuerligt efter nuvarande och framtida behov och består idag av består idag av Gitlab, Elastic Search, Jenkins, Sonartype Nexus, SonarQube samt Ansible Tower.

Vi erbjuder dig

Hos oss jobbar du i ett för koncernen viktigt område och i en roll som möjliggör att ICA kan hänga med i omvärldens förändringstakt, och fortsätta skapa värde för kunderna. Vi ger dig: