.NET systemutvecklare till Skandikon i Stockholm

Utveckla tjänster för det komplexa och föränderliga försäkringsområdet som .NET utvecklare i det branschledande Skandikon!

Skandikon är med sitt moderna systemstöd, expertkompetens och hög servicenivå ledande inom tjänstepensionsförsäkringar. För att uppnå en ännu mer snabbrörlig och effektiviserad verksamhet förflyttar vi oss mot en homogen Microsoftmiljö och ser tillsammans kontinuerligt över teknik, arbetssätt och arkitektur.

Att utveckla lösningar inom vår bransch är komplext och våra utvecklingsteam i Stockholm sitter nära verksamhet och experter inom försäkring. Ihop med riktigt skarpa kollegor utvecklar du nu- och framtidens ledande försäkringsprodukter och blir själv en expert inom området.

Välkommen till ett familjärt bolag där du blir högst delaktig i att forma vårt arbete och din roll som utvecklare!

Vi erbjuder dig

Skandikon är ett bolag i Skandiakoncernen. Detta ger oss unika möjligheter att dra nytta av fördelarna av en stor koncern, men samtidigt behålla snabbrörligheten och den familjära känslan hos ett litet företag. En av dessa fördelar är ett förmånligt anställningserbjudande med bland annat personalbank, ränteförmåner och bonus.

Mer information hittar du här: https://skandikon.se/om-oss/jobba-hos-oss/