PostNord Strålfors söker javautvecklare i Alingsås

Vill du laborera och innovera kring mikrotjänster och DevOps? Bli utvecklare inom java hos PostNord Strålfors i Alingsås!

Tillsammans med PostNord Strålfors Tools and Plattform-team får du som utvecklare en spännande möjlighet att spela en nyckelroll i den digitala omvandlingen med java, DevOps och mikrotjänster och påverka teknikens framtid inom Nordic IT.

Så, är du en som gillar att utforska och experimentera med den senaste tekniken samtidigt som du inspirerar andra och bidrar till vägval och moderniseringar, allt inom ramen för en av Nordens främsta aktörer inom digital kommunikation? Då är detta platsen för dig!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta i en kreativ miljö med erfarna kollegor där du kommer att ha stora möjligheter att påverka framtida beslut. Strålfors är en flexibel arbetsplats med en kultur som kännetecknas av öppenhet, omtänksamhet och god kommunikation.

Här får du samarbeta med flera olika team som arbetar med kommunikationsinriktade tjänster som möjliggör kommunikation inom B2B- och B2C-segmentet och därav ställas inför spännande tekniska utmaningar där du krattar vägen för lösningarna framåt. Utöver detta erbjuder Strålfors diverse förmåner med syfte att värna om våra medarbetares hälsa och välmående.