SEB Tech Programme: .NET-utvecklare

Vill du utvecklas inom både backend och frontend-utveckling? Som .NET-utvecklare hos SEB är utvecklingsmöjligheterna många!

Som .NET-utvecklare inom Custody Application hos SEB i Stockholm utvecklar du komplexa och affärskritiska system inom värdepappershandel. Här erbjuds du möjligheten att arbeta med nyutveckling med moderna tekniker och tillhöra ett positivt team med hög kompetens och stark samarbetsvilja för att nå gemensamma mål!

Parallellt med rollen som .NET-utvecklare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig: