SEB Tech Programme: Quant Developer

Som Quant Developer hos SEB erbjuds du en unik möjlighet att utvecklas inom både kvantitativ riskanalys och programmering!

Som Quant Developer hos SEB i Stockholm samarbetar du med kvantanalytiker i affären för att utveckla lösningar för SEB:s riskanalyser och riskkontroll. Quant Development är ett högprioriterat område och ditt arbete bidrar till SEB:s utveckling, stabilitet och trovärdighet. Vill du ha ett arbete där du ständigt lär dig något nytt? Välkommen till Quant Development!

Parallellt med rollen som Quant Developer deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig: