Publicerat

Systemutvecklare till SEK i Stockholm

Vill du vara med och forma framtidens systemlösningar i bland annat Python och C#.NET?

Hos Svensk Exportkredit (SEK) erbjuder vi en unik möjlighet att utvecklas som både specialist och generalist. Här är du en av våra mest värdefulla tillgångar i vårt nära samarbete med verksamheten och vår utveckling av system, från design, krav och arkitektur till realiserad kod.
Som systemutvecklare i Team Lending arbetar du i kärnan av vår affär och tekniska miljö. Systemen och lösningarna vi förvaltar och utvecklar ligger till grund för vår affärsverksamhet – att finansiera svensk exportnäring, ge företag möjlighet att växa och bidra till jobb och tillväxt i Sverige.

Vi erbjuder dig

Som Systemutvecklare hos oss på SEK och i Team Lending kommer du att ha breda kontaktytor och delta i – och driva – flera parallella projekt. Vår IT-organisation består av 120 specialister och tillsammans har vi möjlighet att tänka stort och vara innovativa på riktigt – här är beslutsvägarna korta och varje medarbetare en betydelsefull del av helheten. Vi erbjuder dig:

Utöver det får du en konkurrenskraftig lön och ett starkt anställningserbjudande – plus några av branschens skarpaste och trevligaste kollegor.