Utveckla i Java & Spring Boot hos SEB i Stockholm

Bidra till utvecklingen av kritiska affärssystem hos Nordens största arbetsgivare, som Javautvecklare hos SEB i Stockholm.

I rollen som Javautvecklare hos SEB i Stockholm kommer du att vara en del av ett DevSecOps-team som arbetar med att skapa nästa generations lösningar för masterdata. Här kommer din huvudsakliga inriktning vara på nyutveckling i Java och Spring Boot, och att säkerställa att de system som används av hela banken är redo för framtiden.

Om jobbet

Som Javautvecklare på SEB i Stockholm arbetar du med nyutveckling med ansvar som spänner över:

Teamet jobbar över hela stacken, med Java och Spring Boot i backend, och Angular i frontend. Fokus i denna roll kommer att ligga på att utveckla backendfunktionaliteter, integrationer och API:er. För dig med kunskap och intresse för att utveckla fullstack och bidra till teamets frontendleverans finns möjligheten att bredda rollen.

Vi erbjuder dig

Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra området Customer Lifecycle Management och vara en del av ett DevSecOps-team bestående av fyra utvecklare och en Scrum Master. Teamet har helhetsansvar och driver utvecklingen av systemet och plattformarna framåt genom nära samarbete och kunskapsdelning. 

SEB tillämpar en hybrid arbetsplatslösning där du får arbeta både hemifrån och på kontoret i Solna. I juni firade SEB fem år på vårt kontor i Solna (Arenastaden) – Sveriges största kontorsbyggnad. Utöver 4 500 arbetsplatser rymmer våra nästan 100 000 (!) kvadratmeter gym, restauranger, cykelgarage, terrass åt nästan alla väderstreck och såklart det obligatoriska pingisbordet