Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Testare till Skandia i Stockholm Testare till Skandia i Stockholm

Testare till Skandia i Stockholm

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik

Är du en kvalitetsmedveten testare som vill möjliggöra personifierad kommunikation till Skandias kunder?

Här kommer du tillhöra navet för Skandias kundanalys och säkerställa fortsatt arbete mot ett mer datadrivet arbete! Hos oss på Skandia IT i Stockholm jobbar du för ett bolag som inte bara värnar om sina medarbetare och deras välbefinnande utan även har en affär som värnar om människorna i samhället. Skandia är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

VI ERBJUDER DIG

  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och högt i tak där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Testare har du en varierande vardag och utvecklar automatisering av system- och integrationstester på de affärskritiska och databastunga applikationer som teamet levererar. Mer specifikt är dina arbetsuppgifter också bland annat att:

  • Analysera och vidareutveckla strategier och rutiner för olika funktionella tester och prestandatester.
  • Delta i kravarbete och formulera testfall utifrån user stories.
  • Säkerställa ett bra testflöde och arbeta nära utvecklarna samt stötta affärssidan i samband med acceptanstester.
  • Delta i nätverk för att driva Skandiagemensamma testfrågor framåt.

 

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Skandia IT och teamet som ansvarar för insamling och bearbetning av data inför analys och kommunikation gentemot våra kunder. Ditt närmaste team består av Utvecklare och Arkitekter, Produktägare och Scrummaster.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) sedan tre år tillbaka där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, sprint review, demo och retrospektiv.
Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

Tekniskt ser vi att du har bakgrund som testare och har erfarenhet av automatisering av system-och integrationstester. Vidare är du väl insatt i databaser och har erfarenhet av SQL.

Som person trivs du i en föränderlig miljö och strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt. Du uppskattar att arbeta agilt och har ett DevOps-mindset. Vidare är du kommunikativ och gillar att lära ut till andra.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa! Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först. Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!