Rekrytera inom Data Analytics
UI/UX-designer till GS1 Sweden i Stockholm UI/UX-designer till GS1 Sweden i Stockholm

UI/UX-designer till GS1 Sweden i Stockholm

Arbetsgivare GS1 Sweden
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Design och UX
Sista ansökningsdag 2021-09-03
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Forma och utveckla vår användarupplevelse och designstrategi som UI/UX-designer!

Vi står inför flera utvecklingsprojekt för digitala tjänster och söker en UX/UI-kollega som vill lyfta vår användarupplevelse till nya höjder! Här kommer du in i en tid av innovation och nya satsningar och sätter din prägel på GS1s lösningar, som möjliggör ett gemensamt affärsspråk för produkter och tjänster över hela världen.

VI ERBJUDER DIG

Du kanske inte har hört talat om GS1 Sweden förut. Men du har garanterat kommit i kontakt med oss. Det är vi som står bakom (bland annat) QR-koder och streckkoder. Vi ser till att hela världen talar samma språk genom standardisering och digitalisering av artikel- och produktdata globalt. Vi erbjuder dig:

  • Att på ett globalt företag få stort mandat att driva och forma UI/UX-design för våra tjänster och digitala kanaler
  • Förmåner som bidrar till att du som medarbetare mår bra, har roligt och utvecklas på jobbet och underlättar balans och tid för allt annat viktigt i livet

Vi kommer löpande titta på ansökningar under hela sommaren men kommer att starta förstaintervjuer i slutet av juli.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Hos oss på GS1 Sweden är du som UI/UX-designer en drivande kraft i att förvalta och vidareutveckla designsystem för våra produkter. Du kommer bland annat:

  • Designa wireframes och prototyper
  • Jobba tillsammans med utvecklarna för att ta designkomponenter till färdig produkt samt utveckla vårt komponentbibliotek
  • Användartesta, kravhantera och analysera kunddata tillsammans med senior UX-kollega
  • Delta i workshops och projektplanering tillsammans med kollegorna på bland annat Produkt- och IT Operations

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Som UI/UX-designer hos oss har du flera kontaktytor, bland annat med frontend-utvecklare, projektledare och produktansvariga samt IT Operations. Allra närmst arbetar du med vår seniora UX-designer och tillsammans utgör ni vårt UX-team. Vi stimuleras av att arbeta i en internationell organisation och i en verksamhet som ser till att våra användares komplexa informationshantering blir lätt och rätt!

Vi jobbar i nuläget hemifrån, men planerar under hösten en återgång till vårt fina kontor mitt i city.

MER OM DIG

Vi söker dig som har någon typ av praktisk kunskap av UX och UI och har arbetat hands-on med gränssnittsdesign, wireframes och designat efter användarbeteenden. Vi jobbar med Figma, och söker dig mer erfarenhet av det eller motsvarande. Erfarenhet av Sketch, XD eller Framer är meriterande. Språkmässigt behärskar du både svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

Du arbetar gärna med andra mot gemensamma mål, och trivs i en funktion där du får generera lösningar på egen hand och tillsammans med andra. Du identifierar och skapar nya strategier och idéer för att effektivisera och innovera, och anpassar dig snabbt till nya förutsättningar.

Det viktigaste för oss är att du vill vara med och driva processer för vårt UI- och UX-arbete och skapa kundvärde för våra användare där du är högst delaktig i att forma vårt arbete och din roll.

GS1 Sweden

Våra tjänster hjälper våra användare att följa GS1-standarder. För våra kunder möjliggör vi bland annat effektivitet i värdekedjor och minskad administration. För samhället i stort möjliggör vi trygghet och säkerhet för konsumenter och patienter, spårbarhet och hållbarhet.

Vår vision är ”We believe in the power of standards to transform the way we work and live”. GS1 är en global och branschneutral organisation. GS1-standarder är världens mest använda standardsystem som har transformerat global handel sedan 70-talet genom effektivt, säkert och korrekt datautbyte. Vi är en av 115 lokala medlemsorganisationer som drivs utan vinstintresse tillsammans med användare. Vi har idag nära 14 000 kunder inom flertalet viktiga framtidsbranscher.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!