Rekrytera inom Data Analytics
Widforss i Stockholm söker Tech Lead Widforss i Stockholm söker Tech Lead

Widforss i Stockholm söker Tech Lead

Arbetsgivare Widforss 1729 AB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-10-08
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel
Personalrabatter Personalrabatter

Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges snabbast växande e-handelsbolag? Välkommen som Tech Lead till Widforss i Stockholm!

Hos oss på Widforss får du vara med och påverka från dag ett - dina idéer är en del av vårt system och din arbetsplats blir bättre. Vi är en platt organisation med snabba beslutsvägar och vi utvecklas i en rasande takt!

VI ERBJUDER DIG

  • Att bli en del av en schysst verksamhet där prestigelöshet värderas högt
  • Härliga kollegor som gärna delar med sig av kunskap och erfarenhet
  • Familjär och välkomnande kultur där samarbete och gemenskap är en viktig del av framgångarna
  • Att i en ny roll som Tech Lead bidra till Widforss digitalisering och framtid

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Tech Lead har du en central och varierad roll där du får vara med och utveckla vår e-handel och digitala kanaler. Idag delar vi plattform med Apotea och Widforss ska bygga upp en egen infrastruktur. Mer specifikt kommer du:

  • Nyutveckla, designa och förvalta lösningar i C# .NET
  • Vidareutveckla system som ställer höga krav på kvalitet och logistik
  • Ha ett aktivt DevOps-tänk för att effektivisera våra processer och arbetssätt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer vara en del av ett team om 11 personer som idag består av utvecklare, arkitekter, DevOps och projektledare. Utöver det kommer du även arbeta nära marknad och sälj.
Tekniker vi arbetar med: .NET (C#, ASP.NET), SQL, JavaScript (React och jQuery) samt HTML.


Kontoret är beläget centralt i Stockholm.

 

MER OM DIG

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av systemutveckling i C# .NET i agila processer och föränderlig miljö. Vidare har du goda kunskaper i SQL och det är positivt med tidigare erfarenhet av React.


För att lyckas i rollen ser vi att du har personligt engagemang och en god förmåga av att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera ditt arbete. Du är angelägen att nå resultat och att hålla deadlines. Kanske är du idag en systemutvecklare som vill ta mer ansvar i en roll som Tech Lead.


Om du vill vara med och driva vårt e-handelsbolag framåt är du varmt välkommen till oss på Widforss!

Widforss 1729 AB

Sedan 1729 har Widforss AB varit leverantör till generationer av kunniga och medvetna jägare. Verksam-heten bestod från början av handel med krut och kryddor men utökades under 1800-talet till handel med vapen, tillbehör och kläder.
Det är få bolag i Sverige som har funnits lika länge som Widforss och en av anledningarna till att just Widforss har lyckats med detta är vår förmåga att utvecklas i takt med tiden och att alltid försöka ligga steget före.
Därför är det naturligt att vi arbetar oss mot vår vision att bli Sveriges bästa köpupplevelse inom jakt och outdoor online. Vi ska inte bara erbjuda ett brett och relevant sortiment utan ska också erbjuda den bästa köpupplevelsen så att våra kunder fortsätter att handla hos oss i minst 300 år till.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!