Rekrytering av digitala IT-specialister och ledare

Vi snabbar på din Tech-rekrytering!

Har du också tröttnat på att inte kunna digitalisera i den takt du önskar, samtidigt som din IT-rekrytering drar ut på tiden? Då har du hittat rätt! Vi på Ada Digital snabbar på din tech-rekrytering och hittar specialister till ditt utvecklingsteam. Allt för att du ska fokusera på det du gör bäst – öka innovationstakten och digitalisera din affär!

Vi på Ada Digital arbetar nära våra kunder i varje rekrytering. Du får ett dedikerat produktteam som driver din process framåt. Vi ser det som ett partnerskap då vi tillsammans hela tiden delar insikter under en pågående rekrytering. Då vi arbetar agilt och datadrivet, kommunicerar vi transparent och med fakta under varje steg i rekryteringen. Det ökar förutsättningarna för att lyckas och skapar samtidigt en positiv kandidatupplevelse som avspeglas på ert employer brand.

Vare sig du ska rekrytera en talang, IT-specialist eller ledare inom digital utveckling fokuserar våra rekryterare på att du får en ”Ada” till ditt utvecklingsteam – det vill säga en kandidat som utvecklar din digitala affär. Adas agila rekryteringsupplevelse säkerställer att du får kandidater som förstår modern digital produktutveckling.

Du får en kandidat som bidrar till er innovation och affärsutveckling, oavsett vilken roll de rekryteras för. Och det är vad vi anser att du ska förvänta dig av ett bra rekryteringsbolag.

Kom igång idag!