Har du också tröttnat på att inte kunna digitalisera i den takt du önskar, samtidigt som din IT-rekrytering drar ut på tiden? Då har du hittat rätt! Vi på Ada Digital snabbar på din tech-rekrytering och hittar specialister till ditt utvecklingsteam. Allt för att du ska fokusera på det du gör bäst – öka innovationstakten och digitalisera din affär. Vi rekryterar specialister och IT-personal inom IT-områdena Tech, Data & Analytics, Digital Commerce och IT Security.

Vi på Ada Digital arbetar nära våra kunder i varje rekrytering. Du får ett dedikerat produktteam som driver din process framåt. Vi ser det som ett partnerskap då vi tillsammans hela tiden delar insikter under en pågående rekrytering. Då vi arbetar agilt och datadrivet, kommunicerar vi transparent och med fakta under varje steg i rekryteringen. Det ökar förutsättningarna för att lyckas och skapar samtidigt en positiv kandidatupplevelse som avspeglas på ert employer brand.

Vare sig du ska rekrytera en talang, IT-specialist eller ledare inom digital utveckling fokuserar våra rekryterare på att du får en ”Ada” till ditt utvecklingsteam – det vill säga en kandidat som utvecklar din digitala affär. Adas agila rekryteringsupplevelse säkerställer att du får kandidater som förstår modern digital produktutveckling.

Du får en kandidat som bidrar till er innovation och affärsutveckling, oavsett vilken roll de rekryteras för. Och det är vad vi anser att du ska förvänta dig av ett bra rekryteringsbolag.

Rekrytera kvalitetssäkrade IT-specialister och ledare

Våra kandidater är framtagna genom Adas datadrivna och agila rekryteringsmetodik, där stort fokus ligger på att kvalitetssäkra personens digitala mindset. En kandidat med digitalt mindset adapterar snabbt till den föränderliga värld vi lever i och kan utveckla din affär, oavsett roll. Genom att addera rätt mindset under vår personalrekrytering till övriga grundläggande krav, som kunskap och tidigare erfarenhet, så får man en Ada-kandidat.

Våra Ador utvecklar din digitala affär och bidrar till mångfald och innovation. Våra specialister utvecklar bland annat robotar, säkerställer en trygg IT-miljö, skapar användarupplevelser utöver det vanliga och använder data för att skapa nya insikter. En Ada-kandidat kanske rent av är med och skriver om historien. Precis som Ada Lovelace gjorde för snart 200 år sedan!

Våra rekryteringstjänster

Vi lyssnar noga in dig som kund när du behöver rekrytera. Vi vet vikten av att det blir rätt och tiden det kan ta om du söker en bristkompetens. Tillsammans skräddarsyr vi det bästa upplägget för er digitala affär. Här är några av de rekryteringstjänster vi erbjuder:

  • Rekrytering av specialister inom IT och digital utveckling inom Tech, Data & Analytics, Digital Commerce och IT Security.
  • Sourcing av bristkompetenser med vår datadrivna Digital Cross Search
  • Chefsrekrytering av chefer och ledare som har fokus på den digitala kundresan och affären.
  • Second Opinion när du vill kvalitetssäkra egna eller internrekryterade kandidater
  • Traineeprogram där vi driver, utvecklar och gör urval till traineeprogram inom IT och digital utveckling.

Letar du efter IT-specialister på konsultbasis kan vi givetvis hjälpa till.  Här kan du läsa mer om att hyra konsulter via oss på Ada Digital.