Rekrytera inom Data Analytics
Android-utvecklare till Skandia i Stockholm Android-utvecklare till Skandia i Stockholm

Android-utvecklare till Skandia i Stockholm

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-08-29
Distansarbete Distansarbete
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Skandia i Stockholm söker en android-utvecklare som vill vara med och bygga branschens bästa mobilapp!

I takt med vår förändringsresa söker vi en Android-utvecklare för att tillsammans med teamet se till att Skandias digitala kanaler hänger med i utvecklingen. Vi vill erbjuda våra kunder den bästa mobila erfarenheten inom bank och försäkring! För att kunna göra det får du på Skandia utrymme att skapa, utveckla och påverka vägen framåt!

VI ERBJUDER DIG

  • Ett glatt gäng med skickliga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och högt i tak där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi har flyttat hem vår apputveckling och vill bredda funktionaliteten i den existerande app som i dagsläget är vår mest använda kanal. Jobba med nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av existerande lösningar med fokus på att utöka funktionaliteten. De språk du kommer arbeta med är framförallt Java och Kotlin.


I rollen får du vara med och skapa något nytt tillsammans med teamet där vi ser det som självklart att dela erfarenhet och kunskap med varandra. Teamet är målmedvetet och jobbar mot samma mål och har kul tillsammans.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra området Digitala Kanaler. Du ingår i ett team om sex personer innehållande utvecklare, scrum master, product owner och testare. Vi är ett engagerat team som trivs tillsammans och värdesätter att ha roligt på jobbet.


Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) sedan tre år tillbaka där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.


Vi tycker kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor är viktigt och därför jobbar vi med Par och Mob-programmering, Innovation Days och Hackathons.
Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas i rollen ser vi att du har en bakgrund som Android-utvecklare och behärskar Java och Kotlin. Om du har erfarenhet av andra språk är detta meriterande.


Du är van vid att jobba enligt agila metoder och har ett DevOps-tänk. Det viktigaste för oss är ditt driv och engagemang! Vi ser gärna att du tar egna initiativ och delar med dig av dina egna idéer. Du tycker, precis som vi, att den bästa lösningen ofta kommer från ett gott samarbete mellan kollegor.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först. Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!