Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Applikationskonsult till Pagero i Stockholm Applikationskonsult till Pagero i Stockholm

Applikationskonsult till Pagero i Stockholm

Arbetsgivare Pagero AB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-11-10
Centralt kontor Centralt kontor
Flextid Flextid
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård

Vill du jobba som Applikationskonsult hos Pagero i Stockholm, ett globalt IT- företag med stora utvecklingsmöjligheter?

Pagero är ett snabbväxande globalt bolag med en innovativ och föränderlig produkt som har tusentals användare i 40 länder! Pagero är ledande på marknaden och erbjuder ett Smart Business Network som kopplar ihop köpare och säljare världen över för automatiserad och säker kommunikation av affärsdokument. Kulturen präglas av en entreprenöriell anda och du får komma in i ett team som uppmuntrar utveckling och har kul tillsammans. Mathilda på Pagero beskriver arbetsplatsen så här: “Jag trivs med att jobba på Pagero. Det finns alltid möjlighet att be en kollega om hjälp, men också någon att kunna prata med, vi är ett team och jag känner mig uppskattad för det jag gör. Jag ser fram emot att gå till jobbet varje morgon.”

VI ERBJUDER DIG

Som vi ser det skapas Pageros styrka av våra medarbetare och vår tekniska förmåga. Vi vill vara en inspirerande arbetsplats där vi hjälper varandra att dra nytta av vår fulla potential för att kunna erbjuda det bästa för våra kunder. Hos oss kommer du få:

  • Arbeta med Pagero TMS som är en applikation i ständig utveckling och som kommer bidra till att du  kontinuerligt utmanas och utvecklas
  • En varierande roll där du kommer få möjlighet att jobba kundnära och med tekniska utmaningar
  • Ett attraktivt förmånspaket med b.la. Friskvårdsbidrag och massage på kontoret
  • Bli en del av en arbetsplats där vi erbjuder olika karriärmöjligheter inom företaget
  • Delta i vårt onboarding-program via Pagero Academy. Här får du en bra introduktion för våra produkter, företaget, vår kultur och lär känna dina kollegor

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Applikationskonsult har du en varierande och utvecklande roll. Här får du chansen att ta ansvar för hela applikationskedjan och få en central roll i tekniska frågor mot kund och kollegor. Du kommer att tillhandahålla hjälp, assistans och utveckling under implementeringsfasen av Pageros applikationer hos kund. Du blir till exempel den som kopplar samman våra produkter Pagero Online och Pagero TMS hos kund och lägger upp kundavtal och användare. Vi är i en spännande utvecklingsfas och du kommer även få: 

  • Utveckla och förbättra interna processer i syfte att hitta effektivare arbetssätt och metoder
  • Sätta dig in i kunders interna processer för att kunna förstå och skapa värde för kunden
  • Ta fram och implementera bästa praxis för hur man använder applikationerna
  • Säkerställa att alla tekniska inställningar är korrekta genomföra tekniska end-to-end-tester

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att rapportera till din chef som är placerad i Stockholm, men du kommer att få välja om du vill sitta på vårt centrala kontor i Stockholm eller på huvudkontoret i Göteborg. Du kommer tillhöra projektteamet som består av IT-projektledare och Service Manager. Du kommer även att arbeta nära Integratörer och Support hos Pagero.

MER OM DIG

För att vara framgångsrik i denna roll har du arbetslivserfarenhet från att ha arbetat med applikationer sedan tidigare, troligtvis som applikationskonsult, teknisk support eller integratör. Då du kommer att jobba nära kunden vill vi att du har erfarenhet av att hålla kunddialoger och förmåga att anpassa din kommunikation efter mottagarens tekniska nivå. Vidare är du tekniskt intresserad, noggrann och har ett öga för detaljer. Meriterande är erfarenhet av logistikbranschen och om du har jobbat med filformat som XML och Edifact.

Pagero AB

Pagero TMS, som är en del av Pagero Group, är en ledande SaaS (Software-as-a-Service) leverantör för globala logistiklösningar med fokus på utveckling av transporthanteringssystem (TMS). Det är komponenter som stöder hela upphandlingsprocessen, t.ex. kontraktshantering, automatisk pris-/fakturakontroll, utgiftsanalys och attestering.

Pagero Group levererar molntjänster till globala företag för att automatisera processerna purchase-to-pay, order-to-cash och logistics-to-pay. Pageros kompetens inom logistik och med sin mjukvara Pagero TMS är det som attraherar kunderna.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!