Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Business Intelligence Lead till Arriva Business Intelligence Lead till Arriva

Business Intelligence Lead till Arriva

Arbetsgivare Arriva
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Data och Analytics
Sista ansökningsdag 2022-06-03
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel

I denna roll är du en nyckelperson i vår fortsatta framgångsrika resa inom Business Intelligence.

Som Business Intelligence Lead jobbar du som en del av vårt BI-team med stort förtroende från ledningen. Du kan vänta dig en vardag som inkluderar både operativt och strategiskt arbete i nära samarbete med verksamheten och BI-teamet.

VI ERBJUDER DIG

  • En konsultativ roll där du som BI-lead arbetar både strategiskt och operativt med BI-initiativ
  • En framtidsinriktad organisation där du blir en del av ett högt prioriterat område, med en innovativ och lärande kultur i vardagen
  • En roll där du får nyttja hela din kompetens inom BI - strategi, behovsanalys och teknisk kravställning
  • Goda möjligheter att forma rollen utifrån dina preferenser

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Du jobbar konsultativt mot hela verksamheten i syfte att förstå och konkretisera behov av information och analys
  • Uppmärksammar, förstår och utmanar våra kunder inom verksamheten för att skapa affärsnytta genom konkreta systemlösningar
  • Säkerställer en positiv upplevelse för våra kunder genom t ex användarvänliga BI-rapporter i Power BI baserat på våra spännande datamängder

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en nyckelperson i vårt team om fyra BI-utvecklare och en BI-lead. Vi jobbar nära ledningen och för att hela verksamheten ska få en bra datadriven analys. Vi jobbar tillsammans för att lösa problem och har stor frihet i både vad och hur vi gör det. Vi har nytt fräscht kontor i Sickla och ger dig möjlighet att jobba både på kontoret och remote.

MER OM DIG

Du som söker behöver ha en erfarenhet inom BI; antingen back-end eller front-end men helst både och. För oss är det viktigt att du trivs med datahantering och utveckling samt att du är en driven person som tar för dig och ständigt vill förbättra både dig själv och verksamheten.


Vi ser gärna att du arbetat med verksamhetsutveckling och är en lyhörd och pedagogisk person som trivs med att förklara och lära ut inom ditt kompetensområde. I dina arbetsuppgifter ingår mycket sociala kontakter med såväl interna kunder som medarbetare, och vi ser därför att du trivs och är bra med dessa aspekter.

Arriva

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

Vi söker dig som har erfarenhet av verksamhetsutveckling och BI-lösningar. För oss är det viktigt att du trivs med helheten och är mån om kvalitet i detaljerna. Då vi jobbar med beställare i hela organisationen värdesätter vi din känsla för service i kombination med lyhördhet och din förmåga att förklara och lära ut inom ditt kompetensområde.

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!