Dataanalytiker till Feelgood i Stockholm

Bidra till insikterna som kommer göra Sverige friskare och verksamheter smartare som Dataanalytiker på Feelgood i Stockholm!

Vi på Feelgood hjälper idag över 1,2 miljoner anställda till en ökad livskvalité genom våra hälsotjänster som stöds av och levereras genom våra digitala lösningar. Samtidigt som vi bidrar till ett friskare Sverige genererar vi omfattande och rika datamängder – och denna data vill vi nu använda för att driva både vår och kundernas verksamheter framåt. Som Dataanalytiker hos oss i Stockholm kommer du vara en värdefull tillgång i vår ambition att gå mot en mer datadriven organisation.

Vi erbjuder dig

Att bli en efterlängtad expertresurs inom vår verksamhetsutveckling och organisationens kanske mest uppskattade medarbetare. Vi förstår potentialen i data, men har inte utnyttjat den fullt ut än. Med din kunskap och dina initiativ kommer du ge oss och kunderna större förståelse för sin verksamhet, som i sin tur kommer leda till ett mer hållbart arbetsliv för över 1 miljon anställda.

Förutom möjlighet att vara med och utforma din roll och våra insight-lösningar erbjuder vi dig såklart också konkurrenskraftiga förmåner och ett hållbart livspussel samt trygghet som hjälper dig att växa och utvecklas både som människa och specialist.