SEB Tech Programme: Data Scientist

Vill du arbeta med Machine Learning och proaktiva analyser på en av Nordens största banker? SEB Kort söker en Data Scientist.

Som Data Scientist inom Data & Analytics hos SEB Kort i Stockholm är du en del av en mindre gruppering hos SEB Kort med stora möjligheter att påverka vår väg framåt. Med hjälp av AI, maskininlärning och andra analysverktyg skapar vi nytta för hela SEB Kort och möjliggör en datadriven verksamhet!

Parallellt med rollen som Data Scientist deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig: