Scrum Master till SEB i Stockholm

I rollen som Scrum Master på SEB i Stockholm leder du ett team som utvecklar viktiga system för SEB och deras kunder!

Du kommer att leda ett team på SEB som utvecklar applikationer som använda internt av SEB:s personal men även externt av SEB:s privat- och företagskunder. Som Scrum Master för teamet kommer du fokusera på stakeholders och prioritera uppgifter samt ge styrning åt team så att teamet kan lägga sin tid på utveckling. Du kommer arbeta nära PO, team manager och andra Scrum Masters för att röja undan hinder och se till att teamet levererar i tid.

Om jobbet

Som Scrum Master på SEB i Stockholm arbetar du med att styra teamet utifrån prioriteringar och planering. Du arbetar även med:

Vi erbjuder dig

Ditt team och arbetsplats

Du kommer att tillhöra området Customer Lifecycle Management på SEB. Teamet består av 5 fullstack, två backend och en testare.

Vi arbetar enligt en hybridlösning där du får arbeta både hemifrån och på kontoret i Solna. I juni firade SEB fem år på kontoret i Arenastaden – Sveriges största kontorsbyggnad. Här finner du 4 500 arbetsplatser, gym, restauranger, cykelgarage, terrass, pingisbord och mycket mer på våra hela 100 000 kvadratmete