Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Ecster i Stockholm söker Tekniskt testare Ecster i Stockholm söker Tekniskt testare

Ecster i Stockholm söker Tekniskt testare

Arbetsgivare Ecster
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-10-27
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel

Bidra till nästa generations testmiljöer och säkra betallösningar som Teknisk Testare på FinTech-bolaget Ecster i Stockholm!

Vi på Ecster erbjuder enkla och säkra betallösningar för hundratusentals privatkunder och säljföretag i Sverige och Finland. Idag står vi inför en digital satsning där vi utökar vårt produktutbud samtidigt som vi gör en teknisk förflyttning av våra tjänster till molndrift i AWS. Som Tekniskt Testare är ditt arbete avgörande för att vi ska kunna erbjuda våra kunder de bästa digitala tjänsterna.

VI ERBJUDER DIG

  • Ett FinTech-företag i teknisk framkant med korta beslutsvägar och möjligheten att påverka framtida utvecklingen av våra produkter
  • En strategisk roll i ett modernt utvecklingsteam där du utforskar nya initiativ inom test; i allt från processfrågor till design- och teknikval
  • En öppen kultur som tagit avstamp i tanken att ju roligare man har; desto bättre blir kulturen; desto bättre blir resultatet!

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Teknisk Testare säkerställer du att våra tjänster håller hög kvalité. Du kommer arbeta både operativt med testning av våra system inom betallösningar och engagera dig i strategiska frågor för att effektivisera våra testmiljöer för att möta framtidens behov.

Sammanfattningsvis kommer du:

  • Arbeta med och vidareutveckla bland annat manuella och automatiserade API-, GUI-, enhets- och integrationstester
  • Involveras i kravställning i ett nära samarbete med produktägare
  • Ta ett kvalitetssäkringsansvar för teamets releaser 
  • Ingå i ett testskrå för att sprida kunskap och utbyta idéer

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Hos oss finns flera agila tvärfunktionella team som ansvarar för olika digitala tjänster och miljöer. Ditt närmaste team består av utvecklare, produktägare och teamcoach. Du kommer även ha ett tätt samarbete med testare i övriga team. Ecster har sitt huvudkontor i centrala Stockholm och vi tror att framtidens arbetsform är en hybridlösning där man kombinerar det fysiska mötet och distansarbete.

MER OM DIG

Som person trivs du i en föränderlig miljö och du har ett stort intresse av att fortsätta utvecklas inom ditt område. Vi på Ecster tror på samarbete och kunskapsspridning inom teamen, därför ser vi att du trivs med att arbeta i team och dela med dig av din kunskap till andra. Ägandeskap och initiativtagande kommer naturligt för dig och du engagerar dig i verksamheten för att driva den framåt.

Tekniskt har du tidigare arbetat med manuell och automatiserad testning i en agil utvecklingsmiljö. Du har kunskap inom ett eller fler programmeringsspråk, till exempel Java, Javascript eller .NET. Det är meriterande med kunskap inom molnlösningar, containerlösningar, CI/CD-pipelines och IT-infrastruktur. Viktigast av allt är en förståelse för mjukvarulivscykeln från ax till limpa.

Ecster

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag och erbjuder betallösningar för alla kanaler. Vi finns i Sverige och i Finland med huvudkontor i Stockholm. Tillsammans med våra kunder utvecklar och förfinar vi våra produkter och tjänster för att skapa bättre köpupplevelser. Idag har vi en bred palett av betallösningar konsumenter och säljföretag. Det ger våra konsumenter möjlighet att betala allt från de små vardagsköpen till de större investeringarna på miljontals inköpsställen, världen över.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!