Frontend-utvecklare till Gjensidige i Stockholm

Som Frontend-utvecklare Hos Gjensidige kommer du in i en spännande digitaliseringsresa i en ny marknad!

Gjensidige är en av de ledande aktörerna i Norden och störst i Norge inom Försäkringar! Nu är planen att etablera och förstärka positionen i den svenska marknaden. Som utvecklare hos oss kommer du bidra till vår digitaliseringsresa likaså molnförflyttning. Här jobbar du med nya och moderna tekniker för att erbjuda våra kunder spännande lösningar för den bästa digitala kundupplevelsen inom försäkringsbranschen.

Som utvecklare hos oss kommer du bidra och forma vägen fram i en ny marknad. Vi jobbar snabbrörligt med en start-up känsla samtidigt som du har bekvämligheten av en stor och väletablerad koncern. Här får du påverka och forma Gjensidige Sverige på riktigt!

Vi erbjuder dig

Som utvecklare hos oss kommer du till en modern verksamhet med tydliga ambitioner och mål för framtida Gjensidige. Vi är i en pågående förändringsresa där vi bygger upp en ny utvecklingsmiljö i Sverige. Det är en stor satsning där du och ditt närmaste team har tydligt ägandeskap och frihet att forma framtiden. Hos oss erbjuds du bland annat: