Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Gruppchef med leveransansvar till ICA i Borås Gruppchef med leveransansvar till ICA i Borås

Gruppchef med leveransansvar till ICA i Borås

Arbetsgivare ICA Sverige
Placeringsort Göteborg
Yrkeskategori Digital Commerce
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Vill du ha leveransansvar och gillar att leda människor? Vi söker gruppchef till ICA i Borås!

För att lösa morgondagens utmaningar behöver vi dig som har en bakgrund som ledare inom modern applikationsutveckling och som gillar att driva förändring! I den här rollen på ICA kommer du att tillhöra VUIT som ansvarar för leveransen av verksamhetsutveckling och IT.

Vi är mitt i en digitaliseringsresa och här får du chansen att följa med oss och även möjlighet att påverka vår väg framåt!

VI ERBJUDER DIG

  • En händelserik roll med möjlighet att utveckla medarbetare, produkt och arbetssätt
  • Möjligheten att arbeta på ett välkänt företag som prisas för sitt miljö- och jämställdhetsarbete
  • Spännande roll med att driva självorganiserade agila team som levererar stort värde för både ICAs kunder och handlare runt om i Sverige
  • En familjär kultur som genomsyras av entreprenörskap, engagemang och enkelhet

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Delivery Manager har du leverans- och medarbetaransvar för team som arbetar med produktutveckling. Du kommer bland annat:

  • Ha personalansvar för team om ca 15 direktrapporterande samt konsulter
  • Ansvar för att säkerställa och optimera IT-leveransen för teamen
  • Ha ansvar för vissa konsult och leverantörsavtal
  • Optimera arbetssätt och processer enligt DevOps.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra avdelningen VUIT (Verksamhetsutveckling & IT) i Borås som består av ca 55 medarbetare. Du kommer att ha ett tätt samarbete med en annan Delivery Manager, din chef samt alla medarbetare på VUIT. I daglig dags kommer du jobba nära dina produktteam.

Du kommer att sitta på vårt fina kontor i Borås och vi ser framför oss en hybrid lösning med möjlighet att arbeta hemifrån och även träffas på kontoret.

MER OM DIG

Vi tror att du motiveras av att utveckla medarbetare, produkt och arbetssätt samt ser det som en självklarhet att jobba agilt. Du värderar teamet högt och tror att bästa lösningarna kommer från ett gott samarbete.
Du har troligtvis tidigare har haft personalansvar i en IT-organisation med storskalig IT-utveckling. Du har även erfarenhet av att leda systemutvecklingsteam i komplexa sammanhang och det är ett stort plus om du själv har utvecklarbakgrund.

I ditt ledarskap är du coachande och sätter dina medarbetares välmående och personliga utveckling i fokus

ICA Sverige

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma. För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!