Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Handelsbanken i Stockholm söker .NET-utvecklare Handelsbanken i Stockholm söker .NET-utvecklare

Handelsbanken i Stockholm söker .NET-utvecklare

Arbetsgivare Ada Digital
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-01-02
Flextid Flextid
Lunchförmån Lunchförmån
6 v semester 6 v semester
Ny Teknik Ny Teknik

Vill du som .NET-utvecklare skapa bra förutsättningar som underlättar för andra utvecklare? Sök till Handelsbanken i Stockholm!

Hos oss på Handelsbanken kommer din kunnighet inom .NET värderas högt i den här unika utvecklarrollen. Du kommer nämligen att skapa gemensamma komponenter som underlättar vardagen för bankens 600 Systemutvecklare! Du kommer också att ha en stöttande och vägledande roll till Systemutvecklare i banken. Det är en utåtriktad roll som ger dig en unik inblick i bankens alla system!

I rollen vilar mycket ansvar, men också stora möjligheter till att ta egna initiativ. Du kommer att vara i utvecklingens framkant och arbeta med omvärldsbevakning och vara den första att dela med dig av Microsofts senaste nyheter.

VI ERBJUDER DIG

Du kommer att få jobba i en agil organisation med ett decentraliserat arbetssätt. Nu har vi tagit sikte på molnet som en del av vår digitaliseringsresa och där kommer du få ha en central roll. Utöver det så erbjuder vi:

  • Att bli en del av en arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Handels-banken är medvetna om vilken påverkan det har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt har länge varit en viktig del i arbetet
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet.
  • Generösa personalförmåner; med t.ex. personallån, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag

DET HÄR GÖR DU HOS OSS


Vår avdelning på Handelsbanken arbetar med att stötta bankens systemutvecklare genom att ansvara för utvecklingsverktyg, applikationsinfrastruktur och programmeringsramverk för .NET. Som .NET-utvecklare hos oss kommer du framför allt:

  • Förbättra och effektivisera våra system genom att utveckla ramverk och ta fram best practice för .NET
  • Vara ett konsultativt stöd för bankens utvecklare inom .NET
  • Omvärldsbevaka och hålla dig uppdaterad kring de senaste nyheterna från Microsoft
  • Ha kontakt med bankens arkitekter för att få god insyn i bankens olika IT-lösningar

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra avdelningen Core IT som sitter i våra nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm. Vi arbetar agilt i tvärfunktionella team över hela verksamheten där du kommer vara den som är expert på .NET. Din närmsta chef har en stor tilltro till sina medarbetares förmåga och vilja att ta ansvar. Teamet präglas av organisationens kultur: öppenhet, nyfikenhet och högt i tak!

MER OM DIG

För att trivas I denna roll ser vi att du får energi av att vara den som underlättar och möjliggör för andra människor. Du har god erfarenhet av .NET (C#) och ser vikten av och är bra på att skriva teknisk dokumentation som enkelt kan läsas av många. Då du kommer att hålla utbildningar på både svenska och engelska är det viktigt att du är bekväm med detta och behärskar båda språken i tal och skrift.

Ada Digital

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, Data & Analytics, IT Security och Digital Commerce. Är du egenkonsult? Vi förmedlar även konsultuppdrag för egenföretagare via vårt konsultnätverk Ada Freelance Community.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!