Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Informationssäkerhetsspecialist till ICA Stockholm Informationssäkerhetsspecialist till ICA Stockholm

Informationssäkerhetsspecialist till ICA Stockholm

Arbetsgivare ICA Sverige
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori IT Security
Sista ansökningsdag 2021-12-29
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Vill du utveckla ICAs ledningssystem, metoder och processer inom informationssäkerhet? ICA söker informationssäkerhetsspecialist

ICA Sverige genomför stora satsningar på smarta tjänster, obemannade butiker och nästa generations e-handel. Med moderna, agila arbetssätt får du möjligheten att utveckla och genomdriva arbetet med vårt ledningssystem för informationssäkerhet, samt våra övriga processer inom dataskydd och informationssäkerhet. Du får här vara del av ett sammansvetsat team som arbetar i nära samarbete med varandra med fokus på ICA Sveriges dataskydd- och informationssäkerhetsfrågor.

VI ERBJUDER DIG

  • Att vara del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter, som delar med sig av sina med- och motgångar och ständig lärande av varandra
  • Chansen att få arbeta med flera spännande framtidsprojekt, bland annat kopplat till en av ICAs största satsning någonsin, nästa generations e-handel
  • Att få vara med på en spännande resa att arbeta mer datadrivet och molnbaserade satsningar
  • Arbete med moderna teknologier i en roll med stora möjligheter att påverka, vara delaktigt och implementera säkerhetsfrågor för ICA Sverige

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Informationssäkerhetspecialist arbetar du både operativt och taktiskt kopplat till kravställning, riskhantering och uppföljning. Inom ICA Sverige jobbar vi med informationssäkerhet och dataskydd integrerat, sprintbaserat och i ett multifunktionellt team. Vår verksamhet omfattar stödet till den svenska dagligvaruhandeln inom ICA Gruppen samt vårt lojalitetsprogram, Stammis. Du nätverkar och utvecklar informationssäkerhetsförmågan även tillsammans med andra områdesspecialister på de olika bolagen inom ICA Gruppen. 

I din roll ingår att:

  • Vara stöd inom ditt expertisområde och stödja verksamheten kring i pågående utvecklingsinitiativ och projekt
  • Utveckla ICA Sverigess metoder och processer för informationssäkerhet och dataskydd, samt ledningssystemet för informationssäkerhet (baserat på ISO27001)
  • Ge stöd, råd och hantera uppkomna informationssäkerhet- och personuppgiftsincidenter
  • Omvärldsbevaka utifrån kontinuerligt lärande i team och organisation inom frågorna, hantering av risker och hot samt ständig förbättring av våra metoder och arbetssätt
  • Vidareutveckla ICA Sveriges informationssäkerhetskrav utifrån både kommande och gällande regelverk och lagar
  • Agera rådgivare vid riskbedömningar samt bidra till lösningar där du ser förbättringsbehov

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir i rollen en del av CIO Office, inom verksamhetsutveckling och IT (VUIT), som består av tre olika produktteam. I ditt team finns, förutom andra informationssäkerhets- och dataskyddsspecialister, även produktägare (Infosäkchef ICA Sverige) och dataskyddsombud. Teamet besitter en vilja att ständigt utvecklas och förbättras, och arbetar aktivt för att bli bättre inom sina områden. ICA:s flexibla arbetsplatsmodell, innebär att du har möjlighet att arbeta del av din tid från distans. När du jobbar på plats kommer du att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer.

MER OM DIG

Vi söker dig som både kan driva sitt eget arbeta självständigt framåt, samtidigt som du trivs att arbeta i nära samarbete tillsammans med andra. Du bidrar aktivt till teamets sprintplanering och prioritering samt tar ägarskap för dina uppgifter. Du är trygg att ge vägledning och vet vikten av ett gott bemötande gentemot både dina kollegor i teamet samt andra intressenter. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och är en person som ansvarsfullt når dina resultat.

Erfarenhetsmässigt har du arbetat tidigare i en liknande roll inom informationssäkerhet. Du har jobbat praktiskt med ledningssystem och regelverk som exempelvis ISO 27001 eller motsvarande. Det är meriterande om du tidigare arbetat som incident- eller krisledare och har erfarenhet av myndighetstillsyner. Har du därutöver även jobbat med dataskyddsfrågor ses även det som ett plus.

ICA Sverige

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma. För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!