Integrationsutvecklare till SEB i Stockholm!

Är du en integrationsutvecklare som tar initiativ och vill jobba i ett självstyrande team? Välkommen till oss på SEB i Stockholm!

SEB letar efter dig som vill arbeta med en plattform som är affärskritiskt och säkerställer en stabil och tillgänglig användning av våra tjänster. Plattformen hanterar flera miljarder transaktioner om året där du och ditt team är ansvariga för att utveckla och underhålla en egenutvecklad API-gateway med viktiga hjälpfunktioner som en motsvarande API-utvecklarportal och automatiseringar som gör det möjligt att exponera rusentals API:er. Du och teamet har stora friheter att ta initiativ och driva plattformen framåt för att säkerställa att SEB:s framtida arkitektur är redo för morgondagens utmaningar.

OM JOBBET

Som integrationsutvecklare hos oss är du del av ett professionellt och självstyrande Dev/Sec/Ops team där du bland annat kommer:

Vi erbjuder dig
SEB är Nordens största IT-arbetsgivare och vi erbjuder dig:

DITT TEAM OCH DIN ARBETSPLATS
C/S teamet består av fyra engagerade och ansvarstagande medarbetare. Teamet arbetar tätt tillsammans och delar med sig av sin kunskap för att tillsammans kunna lösa problem. Vidare så tror vi på produkten och ser värdet den har för SEB som organisation!


Vi jobbar enligt en hybridmodell där teamet har stort inflytande på hur mycket man är på kontoret. När vi är på kontoret sitter vi i vårt moderna kontor i Solna, Stockholm. Där har vi restauranger, gym, takterrass, cykelgarage mm.