Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Jr IT-Projektledare till Apotea i Stockholm! Jr IT-Projektledare till Apotea i Stockholm!

Jr IT-Projektledare till Apotea i Stockholm!

Arbetsgivare Apotea
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Flextid Flextid
Centralt kontor Centralt kontor

Du kan räkna med att du kommer att få en spännande och kreativ vardag som Jr IT-projektledare hos Apotea i Stockholm!

Att jobba som Jr IT-projektledare hos Apotea är en unik möjlighet att få utvecklas inom ett framgångsrikt och populärt e-handelsbolag med hög förändringstakt. Om du som vi brinner för digital utveckling och att sätta kunden i fokus så kommer du att trivas hos oss!

Här kommer du utveckla din förmåga att identifiera kunders behov verksamhetens behov, initiera digitala lösningar och ta dessa vidare tillsammans med Apoteas utvecklingsteam. Du kommer att få ett brett kontaktnät som spänner över hela företaget och verka i gränslandet mellan verksamhet och IT. Rollen är till stor del ny och därför en fantastisk möjlighet att få vara med att påverka dess utformning!

VI ERBJUDER DIG

IT-chef Emma Dimert beskriver kulturen på Apotea som informell och familjär. Här finns en entreprenöriell anda och vi är prestigelösa på riktigt! Våra ledord är nytänkande, omtänksamhet, öppenhet och hållbarhet. Hos oss får du:

  • Möjlighet att utveckla produkter som används av tusentals människor varje dag
  • En ny roll där du har möjlighet att sätta din egen prägel
  • En platt organisation, så här kan det gå fort från att din idé blir handling
  • Ett centralt beläget kontor i Stockholm eller, för den som vill, ett fint kontor i vår verksamhet i Morgongåva

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi är Sveriges största nätapotek och jobbar även med flera andra e-handelsbolag som använder våra tjänster. För att vara ledande på marknaden utvecklar vi våra egna system och det betyder att vi själva kan säkra att vi ligger i framkant och levererar mot våra kundlöften. Du kommer i din roll som Jr IT Projektledare framför allt:

  • Identifiera och utveckla tekniska lösningar i linje med våra uppsatta mål
  • Leda IT-projekt och stötta våra utvecklingsteam med ett agilt mindset
  • Säkerställa att våra projekt går i mål, utvärderas och förbättras
  • Bidra till ständiga förbättringar av våra arbetssätt och metoder

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i Apoteas IT-organisation och rapportera till IT-chef Emma Dimert. Emma kommer att stötta dig och är mån om att du trivs och utvecklas i din roll. IT-utvecklingsteamet består i dag av 12 medarbetare som du kommer ha ett nära samarbete med. Avdelningen ska växa i antal och din roll kommer att vara en viktig del i det. Vidare kommer du också ha löpande dialoger med verksamheten, projektdeltagare och styrgruppen för ditt aktuella projekt. Vi sitter tillsammans på vårt centralt belägna kontor på Sveavägen 168 i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som har förståelse för e-handel och teknik. Du har företrädelsevis utbildning och/eller erfarenhet av projektledning inom IT-systemutveckling. Du kan också ha erfarenhet av en liknande roll med inriktning logistikutveckling och/eller e-handelsutveckling. Meriterande är akademisk utbildning som Systemutvecklare, Systemingenjör och Systemvetare. Har du kunskaper kring agila arbetssätt och metoder kommer det komma väl till pass.

För att du ska kunna ta dina projekt från start till mål är din förmåga att kunna samarbeta, ta initiativ och vara drivande viktigt. Vi söker en prestigelös doer som har förmåga att ta ett helhetsperspektiv och kan agera flexibelt. Du gillar att identifiera komplexa problem och är analytisk. Du är en mycket god kommunikatör och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du har förmåga att anpassa din kommunikation så att personer med olika teknisk bakgrund förstår.

Apotea

Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara ehandel enligt Sustainable Brand Index 2020. Med snabba leveranser och rådgivning via mail, chatt och telefon underlättar vi vardagen för våra kunder. Sedan starten 2012 har försäljningen ökat från ca 12 Mkr till 4 miljarder 2020. Apotea.se har över 1 000 anställda i Morgongåva och Stockholm. Förmer information se apotea.se

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!