Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Lead DevOps Engineer, Länsförsäkringar AB Lead DevOps Engineer, Länsförsäkringar AB

Lead DevOps Engineer, Länsförsäkringar AB

Arbetsgivare Länsförsäkringar AB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-06-08
Livspussel Livspussel
Jobba hemma Jobba hemma
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flextid Flextid

Driv automatiserade och effektiva utvecklingsflöden för kundcentrerade tjänster som Lead DevOps Engineer i Stockholm!

Vi bygger upp och förfinar vår DevOps-kultur. Vi söker dig med viljan och kompetensen att driva vår utvecklingsorganisation mot optimerade flöden för att möjliggöra kontinuerliga värdeleveranser i alla led av utvecklingskedjan. Idag har vi ett urval av verktyg, från Azure Devops till open source-lösningar för att stötta utvecklingen av våra lösningar.

VI ERBJUDER DIG

Först och främst: möjligheten att i en resursstark och förändringsbenägen verksamhet förbättra våra tekniska förutsättningar för att utmana våra arbetssätt. Tillsammans skapar vi Länsförsäkringars digitala kundupplevelse, med varje medarbetare i fokus och ett empatiskt ledarskap. Du får:

  • En leadroll med inflytande över verktyg, processer och resurser
  • Påverkan över områdets etablering och utveckling över tid, samt utformandet av rollen

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Lead DevOps Engineer har du ett övergripande ansvar för att se till att vår utvecklingsverksamhet har det stöd, kompetens och verktyg som behövs för att automatisera samt effektivisera våra leveranser. Du bidrar med expertis och utgör en viktig funktion. Du:

  • Utvärderar och implementerar verktyg, tekniker och arbetssätt för testautomatisering, test- och byggmiljöer och pipelines
  • Arbetar nära utvecklingsteam för att coacha och stötta vid implementering av DevOps-tekniker och -verktyg
  • Moderniserar vår miljö genom kontinuerligt utforskande och experimenterande ihop med andra specialister

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör enheten Kund- och kanalstöd, som med högt engagemang ansvarar för att utveckla våra digitala kanaler för kundmöten och -interaktioner; från CRM-system och marknadsautomation till mobila och webbaserade applikationer. Vi jobbar enligt SAFe, där du samarbetar med utvecklingsteam, externa leverantörer samt Scrum Masters och Produktägare. Teamet är under etablering och består idag av en bred och djup teknisk kompetens inom bland annat testautomation, pipelineing och fullstack-utveckling.

Vi håller hus på Tegeluddsvägen på Gärdet. Vi strävar mot att erbjuda flexibilitet mellan arbete och privatliv, och arbetar både på kontoret och remote.

MER OM DIG

Du har erfarenhet av DevOps-processer, antingen hands-on som DevOps Engineer eller i tekniska projekt- eller förändringsledande roller där du identifierat flaskhalsar och drivit förbättring.

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika tekniska roller och kommit i kontakt med flera typer av verktyg inom exempelvis testautomatisering och pipelining.

Länsförsäkringar AB

En stor del av Länsförsäkringars framgångar ligger i balansen mellan lokalt och gemensamt. Det lokala består av 23 kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger utvecklings- och servicebolaget Länsförsäkringar AB i Stockholm samt dotterbolagen Wasa Kredit och Agria Djurförsäkring.

På Länsförsäkringar AB finns roller inom projektledning, ekonomi, juridik, aktuariella och analytiska tjänster eller marknadsföring. Här finns också specialister inom nischade delar inom försäkring, bank och pension. IT är en strategisk kompetens och grunden i vår kundupplevelse. Att jobba med IT hos oss innebär att man blir en nyckelspelare i att förverkliga våra IT-visioner, ta fram nya tekniska lösningar och förbättra kundupplevelsen i gränslandet mellan teknik och människa.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!