Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Mjukvaruarkitekt inom SQL till Skandia, Stockholm Mjukvaruarkitekt inom SQL till Skandia, Stockholm

Mjukvaruarkitekt inom SQL till Skandia, Stockholm

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2022-02-09
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Livspussel Livspussel
Gym på kontoret Gym på kontoret
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Få en tongivande roll som Mjukvaruarkitekt när Skandia gör en förflyttning inom kundanalys och kundbearbetning!

Här kommer du tillhöra navet för Skandias kundanalys och säkerställa fortsatt arbete mot ett mer datadrivet arbete! Unik möjlighet för dig som gillar SQL, molnet och .NET

Som Mjukvaruarkitekt på Skandia får du stort utrymme att ta fram de smartaste lösningarna för våra affärskritiska system. Hos oss är det inte långt från idé till verklighet och som arkitekt har du stora möjligheter att göra skillnad på riktigt.

VI ERBJUDER DIG

  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • Att bli en del av en schysst organisation som präglas av öppenhet och en transparens där man gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter.
  • En organisation med driv och en stark vilja att utvecklas framåt
  • Ett företag som är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Utveckla, designa och förvalta lösningar för våra CRM-system
  • Ansvara för frågor rörande arkitektur och design
  • Coacha teamet i arkitekt och designfrågor
  • Ansvara för en långsiktig hållbar mjukvaruarkitektur i applikationerna
  • Ha en tät kontakt med arkitekter och utvecklare i andra team

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Skandia IT och teamet som ansvarar för insamling och bearbetning av data inför analys och kommunikation gentemot våra kunder. Ditt närmaste team består av andra kompetenta SQL-utvecklare samt Scrummaster, Testare och Produktägare.


Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) sedan tre år tillbaka där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.


Vi tycker kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor är viktigt och därför jobbar vi med Par-och Mob-programmering, Innovation Days och Hackathons.


Vi erbjuder ett flexibelt kontor, där du inte är bunden till kontoret alla dagar i veckan.

MER OM DIG

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av databasutveckling i SQL och har ett passionerat intresse för databasutveckling och dess arkitekturella frågor. Du har även arbetat med relationsdatabaser, databasmodullering och integrationer med fokus på Microsoft SQL server, .Net och SSIS. Det är positivt om du har erfarenhet av databasnära .Net utveckling och förflyttningar till Azure.


Som person är du kommunikativ och drivs av samarbete samt att engagera och motivera dina kollegor i teamet. Vidare är du målfokuserad, ansvarstagande och fattar sunda beslut i komplexa situationer.


Skandia – För dig som vill framåt. Och som bryr dig på riktigt!

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först. Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!