Sök jobb inom den digitala affären och utveckling med Ada Digital
Data Engineer till ICA i Stockholm Data Engineer till ICA i Stockholm

Data Engineer till ICA i Stockholm

Arbetsgivare ICA
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Data och Analytics
Sista ansökningsdag 2022-02-16
Gym på kontoret Gym på kontoret
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

På ICA vet vi mycket om våra kunder och nu får du som Data Engineer följa med på resan mot ett än mer personaliserat innehåll!

ICA strävar efter att göra varje dag lite enklare för våra handlare och för våra kunder. Just nu är vi på marknadsavdelningen i en tillväxt resa för att få ut maximalt affärsvärde med bästa tänkbara lösning inom personaliserat innehåll. Som Data Engineer hos oss ingår du i ett framåtsträvande team som genom nyfikenhet och stort tekniskt kunnande driver vår content-lösning framåt. Du blir en del av ett självbestämmande team där ingen dag är den andra lik och där möjligheterna att utvecklas och påverka är stora!

Välkommen till oss, välkommen till ICA!

VI ERBJUDER DIG

  • Att vara del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter, som delar med sig av sina med- och motgångar och ett ständig lärande av varandra
  • Möjligheten att vara med och påverka vägen mot personaliserat innehåll i ett nytt team där ni tillsammans bestämmer arbetssätt och riktningen framåt
  • Att få vara med på en spännande resa att arbeta mer datadrivet och med molnbaserade satsningar.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Data Engineer kommer du in i ett tidigt skede av utvecklingen av vår nya applikation för inbound marketing som ligger i Azure. Du kommer att jobba utifrån ett DevOps arbetssätt och bidra till att utveckla teamet, arbetssättet och våra processer för att öka engagemanget och interaktionen hos kunderna. Du och teamet gör detta genom att exempelvis:

  • Sätta och driva user-cases och utveckla applikationen efter dessa
  • Utveckla data pipelines och API:er
  • Designa datamodeller och hantera både strukturerad samt ostrukturerad data
  • Samarbeta med data engineers och data scientists och andra intressenter.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör avdelningen VUIT Marketing som ansvarar för utvecklingen av ICAs marknadsföring. Du blir en del av ett självbestämmande team som innehåller utvecklare, Scrum Master och produktägare. Utöver ditt team arbetar du även nära marknadsavdelningen samt våra DigX-avdelningar som bland annat hanterar ICA.se och ICAs andra digitala kanaler.

ICA Sveriges moderna kontor ligger i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi tycker att det är viktigt att träffas på kontoret samt att ha möjlighet att delar av veckan arbeta hemifrån därav arbetar vi enligt en hybrid lösning.

MER OM DIG

Vi söker dig som är en problemlösare och vill vara med på en spännande tillväxtresa. Du lockas av möjligheten att få komma in i ett team där inte allt är satt utan där det finns stora chanser att påverka både produkt och arbetssätt framåt. För att trivas i rollen är du nyfiken på tekniker och gillar att arbeta explorativt.

Vi ser att du har erfarenhet av att designa och utveckla tekniska lösningar för datahantering med fokus på cloud-baserade lösningar såsom Azure, AWS eller GCP. Vidare har du goda kunskaper i att arbeta med relationella och icke-relationella databaser. Teknikmässigt har du erfarenhet av Python eller andra script och programmeringsspråk samt DevOpsverktyg som terraform, docker och kubernetes. Det är meriterande med erfarenhet av datadriven marknadsföring och förståelse för affärsnyttan det kan bidra till.

ICA

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!